Sī recepte mūsu mājās ir iecienīta visu cauru gadu. Ziemā gatavojam cepeškrāsnī, vasarās – uz grila.

Nepieciešams:
5 banāni
1 tāfelīte tumšās vai piena šokolādes

d53070_780x

Pagatavošana:
Ja banāni ir ķekarā, tad tos atdala vienu no otra. Katram banānam ieliekuma pusē veic iegriezumu visā garumā (lai tiek pārgriezta miza un arī nedaudz pats banāns tiek iegriezts. Tad ņem šokolādi, salauž gabaliņos un katrā banāna iegriezumā iedur 3-4 gabaliņus šokolādes. Liek banānus uz restītes un cep līdz miza kļuvusi melna un šokolāde iekšpusē izkususi. Pasniedz siltus. Piedevām var izmantot arī aukstu saldējumu.

Saistītās tēmas: banāniĒdienskulinārijašokolāde

Komentāri 0

youtube icon
Abonēt youtube