“Floret Flower Market” Instagram profils ir īsta paradīze Zemes virsū. Pilni kravas auto ar ziediem, spaiņi ar lilijām un rokas pilnas ar peonijām, iespējams, var šķist kā fantāzija, taču Erina Benzakeina (Erin Benzakein) ir “Floret Flowers” īpašniece, un šie ziedu klēpji ir viņas ikdiena.

Erina ir floriste, fotogrāfe, rakstniece un divu bērnu mamma, kura dzīvo Vašingtonā. Pirms vairākiem gadiem Erina pameta lielo pilsētas drūzmu un pārcēlās uz laukiem, Vašingtonas nomalē. Par godu savai vecmāmiņai, Erina iestādīja puķuzirnīšus, jo tieši tos viņai iemācīja audzēt vecmāmiņa. Pēc tam, kad šie puķuzirnīši uzziedēja, bijusi sajūta, ka vecmāmiņa joprojām būtu ar viņu. No tā brīža Erina sapratusi savu īsto aicinājumu un nu jau vairākus gadus ar entuziasmu audzē ziedus, tos pārdod, veido dažādas kompozīcijas un par tiem raksta grāmatas.

Šobrīd ģimenei pieder plaukstoša saimniecība, dizaina studija un mācību centrs, kas piedāvā ikvienam interesentam botānikas stundas. Kā saka pati Erina: “Mans sapnis ir piepildījies!”

instagram.com/floretflower/ 

 

Saistītās tēmas: floristefotovaļasprieksziedi

youtube icon
Abonēt youtube