Useins Boolts – vienīgais olimpietis, kura vārdu skandē viss stadions. 

Mitrajā Rio olimpiskajā stadionā vēlreiz tiek pierādīts, ka Useins Bolts ir pasaules labākais sprinteris, un to viņš izdarīja savā 200 metru finālskrējienā, kurā aizstāvēja savu olimpiskā čempiona titulu, iegūstot 3 zelta medaļu trīs olimpiskajās spēlēs pēc kārtas.

Pēc Jamaikas standartiem viņa skrējiens nebija nekas īpašs, tomēr viņa spējas gadu no gada pierādīt, ka viņš ir labākais, ir apbrīnojamas. Viņš ir pelnījis būt starp vislabākajiem sportā. Un viņš to zina!

“Man vairāk nekas nav jāpierāda. Ko vēl es varu izdarīt, lai visai pasaulei pierādītu, ka esmu labākais?” tā Bolts pēc savas astotās olimpiskās uzvaras.

“Es cenšos būt viens no labākajiem. Būt starp Muhamedu Ali un Pele,” piebilst Bolts. “Ceru, ka pēc šīm spēlēm, manu vārdu nosauks blakus viņu vārdiem.”

Pēc tam, kad 2008. gadā Bolts burtiski “uzspridzināja” ar saviem 100 m un 200 m sprinta rekordiem, nu viņš uzvarai liek izskatīties vienkāršai, iepeldot finišā un baudot skatītāju sajūsmu.

Bolts trasē atgriezīsies piektdien, iespējams, atkal pārrakstot vēsturi un iegūstot zelta medaļu arī 4 x 100 metru stafetē.

Lai veicās! Mēs par labākajiem!

Saistītās tēmas: Olimpiskās spēlesRiosprintsUseins Boltszelts

youtube icon
Abonēt youtube