Jaunie, nogurušie vecāki bieži dzird padomu: kad guļ bērns, izgulies arī pats. Tomēr fotogrāfei un jaunajai  mammai Laurai Izumikavai nav laika gulēt, viņa šo brīdi pārvērtusi jautrā un radošā procesā.

Izumikava uzņem asprātīgas un mīļas fotogrāfijas ar savu 4 mēnešus veco meitiņu Džo Marī Čoi, kamēr tā mierīgi guļ. Tērpi un atribūtika galvenokārt saistīta ar mūsdienu popkultūras ikonām, piemēram, Džons Snovs, Pikačū un Bejonse. Tāpat top dažādi tēli no filmām un seriāliem, kā “Stranger Things” un “Star Wars“.

Laura stāsta, ka ātri vien pēc meitas piedzimšanas viņa sapratusi, ka ar viņu nestrādā “guli pati, kamēr guļ bērns” metode.

“Galu galā attapos stundām ilgi viņu vērojot, jo joprojām esmu viņā neglābjami iemīlējusies,” stāsta Laura. “Kamēr viņa tik saldi gulēja, domāju, ka nenāktu par ļaunu pievienot klāt kādu asprātīgu atribūtu, lai fotogrāfijas, kuras vēlāk sūtu saviem vecākiem, būtu daudz smieklīgākas un atmiņā paliekošas. Šis, manuprāt, ir ļoti labs veids, kā iemūžināt viņas mazos dzīves mirklīšus.”

Pēc tam, kad daļu no šīm fotogrāfijām viņa ievietoja Instagram, un neiedomājami ātri viņas sekotāju skaits pieauga līdz 30000. Šobrīd viņai seko teju 160 tūkstoši.

“Sākuma, kad sāku saņemt šo lielo interneta uzmanību, nobijos un domāju, ka tam jāmet miers un tas nav tā vērts,” atzīstas Laura. “Taču, kad saņemu neskaitāmas ziņas ar tekstu, ka mana bērna fotogrāfiju apskatīšana, ir citu cilvēku labākā dienas daļa, un, ka daudz laika pavada ar bērniem kopā tās skatoties, sapratu, ka nedrīkstu pārtraukt tās publicēt.”

“Dažreiz gadās, ka ģērbšanas procesā viņu pamodinu. Viņa paskatās uz mani, pasmaida un atkal iemieg. Es ļoti ceru, ka viņai pieaugot, šīs fotogrāfijas šķitīs tikpat lieliskās, kā tās man šķiet tagad.”

Viņas Instagram profilu var apskatīt šeit.

 

Saistītās tēmas: fotoInstagrammazulispopkultūra

youtube icon
Abonēt youtube