Fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs latviešu sabiedrībai ir pazīstams ar savām atklātajām un provocējošajām fotosesijām. Arī šī nesenā fotosesija ir kaut kas neierasts un, iespējams, pat nepieredzēts projekts Latvijā. Pats Sokolovs ir vērsies pēc palīdzības pie Facebook lasītājiem.

Kā pats fotogrāfs stāsta, pie viņa esot ieradusies sieviete ar ļoti neparastu lūgumu. Grūtniecība, dzemdības un viss, kas notiek pēc tam, ļoti iespaido sievieti. Tas ir unikāls laiks. Ar ķermeni notiek dažādas izmaiņas, un sievietes bieži vēlas tās iemūžināt. Visbiežāk tā ir grūtnieču fotosesija. Bet ne šoreiz. Klientei, kas vērsusies pie Sokolova, pavisam nesen piedzima bērniņš, un tagad viņas krūtis ir pilnas ar pienu. Tas pietiekot pat tik daudz, lai no rīta uzvārītu putru veselai futbola komandai! Šīs fotosesijas tēma tika nosaukta par “Piena Spēku.”

Pēc fotosesijas kliente esot bijusi laimīga, bet esot viena problēma – viņa nespēj atlasīt un izvēlēties labākās fotogrāfijas, kuras būtu jāapstrādā. Viņa lūdz “skatītāju palīdzību”. Sokolova mājaslapā ir ievietotas neapstrādātās fotogrāfijas, kuras viņš un kliente lūdz apskatīt un izvēlēties vienu labāko no visām, kas redzamas.

Ja vēlies palīdzēt izlemt, kura ir labākā “Piena Spēka” fotogrāfija, apmeklē fotogrāfa mājaslapu un nobalso par, tavuprāt, labāko fotogrāfiju: Šeit

Foto: Aleksandrs Sokolovs

Saistītās tēmas: FotosesijaPiena SpēksSokolovs

youtube icon
Abonēt youtube