Dizaineri rada aizvien jaunākus rīkus un ierīces, kas būs pārsteigums un labs palīgs to jaunajiem īpašniekiem. Bet vai šīs visas ierīces ir tiešām ļoti noderīgas ikdienas dzīvē? Par to gan jāspriež katram pašam.

Bēgošais modinātājs

Parasts modinātājs no rīta tevi nevar pamodināt? Tad šis modinātājs ar nosaukumu “Clocky” būs domāts tieši tev! Šo ierīci gan tik viegli nenoķersi – ieslēdzot modinātāju, tas strauji sāk virzīties prom no saimnieka, lai panāktu ātrāku piecelšanos no gultas. Šī ierīce palīdz ne tikai ātri pamosties, bet arī ir kā labs rīta vingrinājums. Šī ierīce sastāv no 4 baterijām un ir aprīkota ar izturīgu korpusu, kas spēj izturēt kritienu, piemēram, no naktsgaldiņa. Šāds modinātājs izmaksā aptuveni 80 ASV dolārus (70 eiro).

Cimdi ar sildītāju

Aukstās valstīs cilvēkiem vienmēr ir problēmas ar roku sildīšanu, jo pat silti cimdi ne vienmēr spēj sasildīt rokas. Britu kompānija “Blazewear” ir izstrādājusi neparastu risinājumu – apsildāmus cimdus. Tajos ir iestrādātas īpašas ogļšķiedru plāksnes, kas uztur rokas siltas pat ļoti aukstā laikā.

Planšetdatora rakstāmā mašīna

Retro faniem ir izstrādāts USB rakstāmā mašīna. Tā ir standarta rakstāmmašīna, kas izgatavota no iepriekšējās ēras, tikai papīra vietā ir jāizmanto planšetdators, kas savienojas ar USB portu. Šādas ierīces izmaksas ir apmēram līdz 850 ASV dolāriem (753 eiro).

Masāžas čības

Masāžas čības, kurās iestrādātas masāžas plāksnes – daudzu cilvēku sapnis. Tās palīdzēs tev atpūsties un atbrīvoties no stresa pēc smagas darba dienas. Čības darbojas ar baterijām. Sarežģītākie modeļi tiek aprīkoti ar apgaismojumu, lai viegli atrastu čības arī pavisam tumšā vietā.

Saistītās tēmas: GadžetiIzgudrojumiprogress

youtube icon
Abonēt youtube