“Man tas ir jādara, lai būtu droša, ka saviem faniem sniedzu labāko, ko spēju sniegt,” tā intervijā ziņo Gomesa.

Kopš Selenas Gomesas (Selena Gomez) un Džastina Bībera (Justin Bieber) Instagram cīniņa, Gomesa bija uz laiku pametusi sociālos tīklus. Viņa neieradās uz MTV Mūzikas video 2016 balvu pasniegšanu, taču bija paredzēts kāpt uz skatuves sestdien Kanādā, tomēr pēcpusdienā paziņoja, ka koncerts netiks sniegts un viņa uz kādu laiku aptur tūri, lai koncentrētos uz veselību.

“Kā jau daudzi no jums zina, pirms apmēram gada man atklāja autonomo vilkēdi, slimību, kas var ietekmēt cilvēku dažādos veidos,” stāsta Gomesa. “Atklāju, ka depresija un nemiers var būt vilkēdes blakusparādība. Es vēlos būt aktīva un koncentrēties uz savas veselības saglabāšanu un laimi, un esmu izlēmusi kādu laiku paņemt pauzi.”

“Paldies maniem faniem par milzīgo atbalstu,” turpina dziedātāja. “Jūs zināt, cik man esat īpaši, tomēr man ir jādara viss iespējamais, lai būtu vislabākajā stāvoklī, lai sniegtu jums vislabāko, ko varu sniegt. Es zinu, ka neesmu šajā cīņā vienā un ceru, ka es spēšu iedrošināt arī citus risināt radušās problēmas.”

Kāds avots paziņojis, ka Gomesa pārtraukusi tūri līdz pat šī gada beigām, taču “tas nekādi nav saistīts ar narkotikām vai alkoholu”. Gomesa šobrīd nejūtoties labi un jau pirms vairākiem mēnešiem par to bija devusi mājienu savā Instagram profilā.

Šobrīd vēl nav zināms, ka tiks paziņoti jaunie “Revival Tour” datumi.

 

Saistītās tēmas: lupusmūzikaRivavalTourSelena Gomezvilkēde

youtube icon
Abonēt youtube