Tā vien šķiet, ka tieši filmēšanas laukumi ir īpaši auglīga zeme mīlestībai. Kā piemēru varam minēt Alisiju Vikanderi (Alicia Vikander) un Maiklu Fasbenderu (Michael Fassbender), kuri kopā spēlēja filmā “The Light Between Oceans”, vai arī mums tik pazīstamais pāris Breds Pits (Brad Pitt) un Andželīna Džolija (Angelina Jolie), kuri iepazinās filmas “Mr. and Mrs. Smith” filmēšanā.

Šeit būs 9 slavenību pāri, kuri iemīlējās filmēšanas laukumā un joprojām ir laimīgi kopā.

Bleika Laivlija un Raiens Reinoldss (Blake LivelyRyan Reynolds)

Kur viņi iepazinās: pāris iepazinās filmas “Green Lantern” filmēšanas laikā 2010. gadā. Bet sāka satikties tikai gandrīz pēc gada, kad Raiens beidzot izšķīrās no bijušās sievas Skārletas Johansones (Scarlett Johansson).
Raiens un Bleika kopā ir jau no 2011. gada beigām, un 2012. gada septembrī viņi apprecējās. Abi audzina savu kopīgo meitu un šobrīd gaida pasaulē nākam viņu otro bērnu. Nenoliedzami, skatoties uz viņiem redzama īsta mīlestība.

Mila Kunisa un Eštons Kačers (Mila Kunis,  Ashton Kutcher)

Kur viņi iepazinās: pāris iepazinās 1998. gadā, kad kopā filmējās “That ’70s Show” (Kunisa tad bija vien 14 gadus veca). Oficiāli viņi sāka satikties tikai 2012. gadā, pēc tam, kad Kačers izšķīrās no bijušās sievas Demijas Mūras (Demi Moore).
Romantiskas attiecības viņu starpā parādījās vien 2012. gadā, abi saderinājās 2014. gadā, tajā pašā gadā viņiem piedzima pirmais bērns – Vaijats (Wyatt). Pāris mija gredzenus 2015. gada jūlijā.
Izrādās, ka pāris sākumā satikās vien seksuālām attiecībām un nekam vairāk. Taču Kunisa atzīst, ka tā esot bijusi viņas labākā pieredze, tad Kačers esot viņai “aizrāvis elpu”.

Eva Mendesa un Raiens Goslings (Eva Mendes, Ryan Gosling

Kur viņi iepazinās: pāris iepazinās 2011. gadā, filmas “The Place Beyonce the Pines” uzņemšanas laikā.
Pāris savas attiecības cenšas turēt pēc iespējas privātākas, taču zināms, ka abi satikās 2011. gadā, un no tā brīža abi audzina divas meitas, kuras pasaulē nāca 2014. un 2016. gadā. Detalizētākas ziņas plašākai sabiedrībai ir “miglā tītas”.
Pēc tam, kad pasaulē nāca abu pirmā meita, Goslings paziņoja: “Es zinu, ka esmu kopā ar savu īsto un vienīgo. Jautāsiet, kādēļ? Jo viņa taču ir Eva Mendesa. Viņa ir viss, ko es varētu vēlēties!”

Melisa Benoista un Bleiks Dženers (Melissa Benoist, Blake Jenner)

Kur viņi iepazinās: pāris iepazinās seriāla “Glee” uzņemšanas laikā, kad 2012. gadā abi pievienojās filmēšanas komandai.
Abi šobrīd filmējas seriālā “Supergirl“, kurā Melisai ir galvenā loma.
2013. gada vasarā abi saderinājās un šajā gadā slepus apprecējās.
Šajā pavasarī Benoista atklāja, ka Bleiks ir viņas mīļākais filmēšanās partneris, ar viņu ir visjautrāk un vienkāršāk.

Daniels Kreigs un Reičela Veisa (Daniel Craig, Rachel Weisz)

Kur viņi iepazinās: Kreigs un Veisa satikās 2010. gadā, filmējot šausmu kinoizrādi “Dream House”, sekojot Veisas šķiršanās procesam ar režisoru Darenu Aronovski (Darren Aronosky).
Pēc iepazīšanās 2010. gadā pāris apprecējās gadu vēlāk privātā ceremonijā, kurā bija tikai četri viesi, to starpā pāru bērni no iepriekšējām attiecībām.
Pāris kopā izskatās lieliski un redzams, ka staro no mīlestības pārpilnības, tomēr medijos par viņu attiecībām lasāms ir ļoti maz.

Anna Pakuina un Stīvens Mojers (Anna Paquin, Stephen Moyer)

Kur viņi iepazinās: pāris sāka satikties gandrīz nekavējoties pēc brīža, kad pievienojās seriāla “True Blood” filmēšanas komandai, kas notika 2007. gadā, kad tika filmēta seriāla pirmā sērija.
2009. gadā pāris saderinājās un 2010. gada apprecējās Malibu un šobrīd audzina dvīņus Čārliju un Popī (Charlie and Poppy).
Mojers par iemīlēšanos savā tagadējā sievā: “Mēs satikāmies filmēšanas laukumā, kad tika testēta tehnika. Tajā brīdī abi bijām brīvi. Jutu, ka mūsu starpa ir kaut kāda dzirksts. Neredzēju viņu trīs mēnešus, bet pēc tam, kad satikāmies, zināju vien pāris dienu laikā – jā, skanēs banāli, bet vēlos ar viņu pavadīt visu savu atlikušo dzīvi. Tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena.

Sāra Mišela Gelāra un Fredijs Princs Juniors (Sarah Michelle Gellar, Freddie Prinze Jr.)

Kur viņi iepazinās: pāris pirmo reizi iepazinās 1997. gadā, kad tika uzņemta tīņu šausmu filma “I Know What You Did Last Summer“, taču oficiāli tikties sāka vien 2000. gadā.
Kad pāris sāka satikties, nepagāja ilgs laiks līdz abi 2001. gadā saderinājās. 2002. gadā Meksikā abi apprecējās. No tā brīža ģimenē aug divi bērni.
Gelāra nesen sniedza padomu, kā ilgāk saglabāt laulību: “Nolieciet telefonu vismaz uz 10 minūtēm, kopīgi iedzeriet kafiju. Pastaigājieties ar suni, pirms dodaties pie miera. Kopīgi lasiet pasakas saviem bērniem. Izmantojiet visu kopīgo laiku, kas jums dots. Mēs visi tiekam rauti uz neskaitāmam pusēm, bet, lai kas notiktu, esiet līdzās tiem, kurus mīlat.”

Čannings Teitums un Dženna Devana-Teituma (Channing Tatum, Jenna Dewan-Tatum)

Kur viņi iepazinās: pāris satikās 2006. gadā, kad tika uzņemta filma “Step Up“, taču abi sāka satikties tikai pēc tam, kad filma tika pabeigta. Nenoliedzami filmēšanās kopā abos piešķīla kādu mīlas uguntiņu.
Pāris saderinājās 2008. gada rudenī un 2009. gada jūlijā apprecējās Malibu, Kalifornijā. Viņu pirmais bērns – meita Everlija (Everly) – pasaulē nāca 2013. gadā.
Nav šaubu, ka abi viens otru mīl vairāk par visu pasaulē un nebaidās to izrādīt arī plašākai sabiedrībai.

Mailija Sairusa un Liams Hemsvorts (Miley Cyrus, Liam Hemsworth)

Kur viņi iepazinās: šis pāris, kurš nu jau nepārtraukti šķiras, atkal saiet kopā, satikās 2009. gadā, kad tika uzņemta filma “The Last Song”.
Šobrīd nav īsti skaidrs, cik tad ilgi pāris ir kopā. Pāris bijis saderinājies divas reizes, pirmo reizi 2012. gada jūnijā un atkal šajā gadā.
Tomēr nevar noliegt, ka viņu attiecības ir kas īpašs, jo, lai kas arī nenotiktu, viņi vienmēr atrod ceļu viens pie otra.

Saistītās tēmas: fotoHolivudapārislavenības

youtube icon
Abonēt youtube