Sasniegt orgasmu ne vienmēr ir tik vienkārši. Ja esi sanervozējusies vai saaukstējusies, šis prieks tev var iet secen. Taču reizēm baudas virsotni neizdodas sasniegt pat tad, kad dzīve šķiet pavisam mierīga un tajā nav nekāda stresa.

1. Stringu un korsetes veida apakšveļa

underwear-3

Izskatās jau, protams, ļoti seksīgi. Tomēr, ja tos nomainīsi pret kokvilnas biksītēm (vēl labāk – kārtīgām viktoriānisma stila bumbierenēm) iespēja kļūt (nevis izskatīties!) par “seksa bumbu” palielināsies vairakkārt. Kāpēc? Pārāk apspīlēta veļa var traucēt venozo asinsriti un pat vēl ļaunāk – sabojāt vēnu vārstuļus. Rezultātā asins attece no ģenitālijām sāksies jau dzimumakta procesā, un asinsvados neveidosies orgasmam nepieciešamais spiediens.

Tu uzbudināsies, taču ķermenis nebūs spējīgs uz orgasmu.

2. Vāja muskulatūra

1367612380_zhivotik1

Muskuļiem nepieciešama slodze, citādi tie atslābst, kļūst vāji un var pat atrofēties. Tas attiecas arī uz vagīnas muskuļiem. Bez fiziskās aktivitātes tie kļūs slābani un nespēj sarauties. Taču orgasmu nodrošina tieši muskuļu saraušanās. Lai no tā izvairītos, tev noderēs vagīnas muskuļu vingrinājumi. Protams, labs treniņš ir arī regulārs sekss (ne retāk kā trīs reizes nedēļā).

3. Neregularitāte

496599_75414-500x0

Ja braukt ar mašīnu mācīsies tikai reizi pusgadā, nekur tālu neaizbrauksi. Tieši tāpat ir ar orgasmu. Neregulārs sekss ar ilgiem pārtraukumiem izraisa vagīnas elastības samazināšanos un traucējumus par mitruma ražošanu atbildīgā dziedzera darbībā. Turklāt nepraktizējoties tu ātri vien aizmirsīsi, kuras pozas tev ir vispiemērotākās.

4. Pārēšanās

129875927_3937385_Pereedanie

Jādomā, ka Kazanova savos memuāros ir samelojies, vēlēdamies izcelties uz konkurentu fona – nav iespējams, ka maltīte, kas sastāv no omāriem, karstas šokolādes un citiem kalorijām bagātiem produktiem, spētu vairot spēkus mīlas naktij. Visai reproduktīvajai sistēmai nepieciešamā enerģija tiks novadīta uz gremošanas traktu. Gremošanas procesam būs nepieciešams daudz laika un spēka, bet pats galvenais – apasiņošana.

Ideāli būtu neēst vismaz trīs stundas pirms seksa. Turklāt maltītei vajadzētu izvēlēties ne pārāk treknus un asus ēdienus.

5. Jaunība

kinopoisk.ru

Varbūt tu līdz savam orgasmam vienkārši vēl neesi izaugusi? Kā liecina statistikas dati, divas trešdaļas sieviešu to pirmo reizi sajūt tikai pēc 30 gadu vecuma vai pēc bērna piedzimšanas. Tas ir saistīts ar hormonālajām izmaiņām organismā. 25 gados hormoni visām sievietēm vēl nav nostabilizējušies, vienkāršāk sakot, meitene vēl nav paspējusi uzkrāt nepieciešamo daudzumu par libido nodrošināšanu atbildīgo hormonu. No procesa viņa, protams, gūst patīkamas sajūtas, taču uz īstu rezultātu var nākties pagaidīt vēl kādus piecus gadus.

6. Veģetatīvā distonija

Woman with headache

Woman with headache

Ja esi ar to saskārusies, tad noteikti zini, ka šī slimība ir vainojama pie daudz kā. Veģetatīvā nervu sistēma regulē mūsu iekšējo līdzsvaru. Tā uztur optimālu arteriālo asinsspiedienu, nodrošina nepieciešamo sirds ritmu un siltuma atdevi. Ja tās darbībā gadās kaut neliela kļūme, ar to ir pietiekami, lai asinsvadu (arī to, kas piedalās orgasma veidošanā) funkcija tiktu traucēta.

7. Nikotīns

1335244676_dym

Sievietes orgasms ir kā zirgs – piliens nikotīna, un – ardievu! Pasaules Veselības organizācijas dati liecina, ka nespēju sasniegt orgasmu katrai desmitajai no mums izraisa ieradums dienā izsmēķēt paciņu cigarešu.

8. Alkohols

1375793566_1615987950

Pēc pāris kokteiļiem tu pārvērties par seksa maniaku? Jā, tā varētu būt. To izraisa aknu ferments, kas šķeļ spirtu. Turklāt tas ne tikai šķeļ alkoholu, bet arī paaugstina dzimumhormonu aktivitāti. Pieaug vēlme atdoties kādam uz līdzenas vietas, taču citi parametri tajā pašā laikā krītas. Alkohols darbojas kā anestēzija – erogēno zonu jutība samazinās, un sasniegt orgasmu kļūst problemātiski.

9. Medikamenti

73f057bf77fae37e7a93fc40e14d752c

Seksuālās funkcijas traucējumus var izraisīt daudzi pavisam vienkārši preparāti, kā galvenie minami asinsspiedienu pazeminoši līdzekļi, trankvilizatori, antidepresanti, spazmolītiķi un urīndzenošie līdzekļi. Ne mazāk bīstamas ir pretalerģijas un dažas pretsaaukstēšanās tabletes – tās daļēji uzsūcas asinīs un iedarbojas ne tikai uz augšējiem elpošanas ceļiem, bet uz visu organismu. Tiek nomākti centrālās nervus sistēmas impulsi, un gūt baudu vairs nav tik vienkārši.

10. Plīša lācītis

мягкие-игрушки

Vai neesi aizdomājusies, ka visa ļaunuma sakne un seksuālo problēmu cēlonis varētu slēpties uz tavas gultas sēdošajā Vinnijā Pūkā? Tad zini – psihoanalītiķi uzskata, ka mīkstās rotaļlietas un lelles guļamistabā traucē lauzt bērnībā ieaudzinātos tabu. Paskatoties uz plīša draugu, tu zemapziņā atgriezies pie piecus gadus veca bērna uzvedības. Par kādu orgasmu te vispār var būt runa!

11. Aukstas kājas

1411159765_0_5aca3_54750b8d_xl

Izklausās kā fantastika, taču pirms pāris gadiem holandiešu zinātnieki uz pēdu ādas atklāja īpašas receptoru šūnas, kas ir tieši saistītas ar seksuālās apmierinājuma sajūtas intensitāti. Tas zinātniski izskaidro, kāpēc pēdu masāža ir neatņemama erotikas sastāvdaļa un paver vēl interesantākas iespējas. Zinātkārajiem pētniekiem izdevies pierādīt, ka sieviešu pēdu temperatūra ietekmē orgasma stiprumu.

Tāpēc, ja mīlējoties uzvilksi kājās vilnas zeķītes, baudas virsotni sasniegsi ātrāk.

Uzbudinoties dzimumorgānos paaugstinās asinsspiediens, šajā zonā vēnu vārstuļi pārtrauc asins atteci, un pieaug spiediens uz asinsvadiem. Brīdī, kad šis spiediens sasniedz maksimumu, vārstuļi strauji atveras, un tieši to mēs dēvējam par orgasmu.

Saistītās tēmas: apakšveļābaudaorgasmsseks

youtube icon
Abonēt youtube