Jaunais “Audi Q2“, kurš šī gada sākumā tika prezentēts Ženēvas auto šovā, tagad pieejams pasūtīšanai arī Latvijā. Tā standarta aprīkojuma cena Baltijas tirgū ir sākot no 24 000* eiro, savukārt sporta modeļa cena sākot no 26 070* eiro. Pirmie “Audi Q2” automobiļi uz Latvijas ceļiem parādīsies jau novembra vidū.

Līdz šim tirgū mazākais, kompaktās klases apvidus auto “Audi Q2” ir pieejams 12 dažādās krāsās, sākot no koši dzeltenas, sarkanas un jaunās – oranžās “Coral Orange” krāsas, līdz pelēkai un elegantai sudraba krāsai. Papildus ir iespējams pasūtīt ekskluzīvo zilo “Audi” virsbūves krāsu “Ara Blue” ar kristāla efektu, kas auto īpašniekam izmaksās 1117* eiro, vai arī, pasūtot “Audi Q2” sporta modeli, izvēlēties pelēko “Daytona Grey” krāsu ar pērļu efektu.

Jaunais “Audi Q2” paplašina Q saimi un kalpos kā pilsētas tipa transportlīdzeklis ikdienai un atpūtai, apvienojot progresīvo dizainu un augstu funkcionalitāti. Modeļa savienojamība, informācijas un izklaides sistēmas ir pielīdzināmas augstāko segmentu auto klases līmenim. Tā, piemēram, modeļa standartaprīkojumā iekļautā “Audi pre sense” sistēma, kas automobiļa priekšpusē izmanto radaru, lai uztvertu bīstamas situācijas uz ceļiem – gājējus, transportlīdzekļus vai citus kustīgus objektus, kas šķērso ceļu. Sistēma brīdina autovadītāju un nepieciešamības gadījumā strauji bremzē, mazā ātrumā pilnībā apstādinot automobili. Autovadītājam palīdzēs arī jaunākās paaudzes parkošanas palīgsistēma.

Jaunajā “Audi” modeļa standartaprīkojumā iekļauta arī progresīva stūres sistēma, kuras stūres rata zobi ir izstrādāti tā, lai pielāgotu stūres mehānisma pārnesumskaitli atkarībā no stūres kustības, tādējādi padarot braukšanu dinamiskāku.

Ievērojot “Audi” dzinēju optimizācijas filozofiju, arī Q2 dzinēja darba tilpums ir piemērots ikviena prasībām – gan standarta, gan sporta modelim pieejams TFSI 1,4 litru dzinējs un trīs TDI 1,6 – 2,00 litru dzinēji ar jaudu no 85 kW (116 ZS) līdz 140 kW (190 ZS). Jaudīgākie TDI dzinēji ir aprīkoti ar quattro pastāvīgo visu riteņu piedziņu.

Lai uzzinātu vairāk par jauno “Audi Q2” modeli, aicinām apmeklēt “Audi“oficiālo dīleri Latvijā “Moller Auto Rīga” vai “Moller Auto Lidosta”. Plašāka informācija par “Audi Q2” standarta un papildaprīkojumu pieejama arī Audi Latvija tīmekļa vietnē www.audi.lv.

*Cenas norādītas ar PVN(21%)

Saistītās tēmas: AudiCenasLatvija

youtube icon
Abonēt youtube