Dienvidāfrikāņu horeogrāfs izveidoja deju un pēc tam video, cerot, ka dziesmas “No” izpildītāja Megana Treinore (Meghan Trainor) to redzēs… taču tas šobrīd kļūst tik populārs, ka drīz vien to būs redzējis ikviens, un ticam, ka arī pati māksliniece.

Rudi Smits ir ne tikai lielisks dejotājs, bet arī apbrīnojams horeogrāfs no Keiptaunas. Pirms apmēram 16 stundām viņš augšupielādējā savu izveidoto deju video straumēšanas vietnē Youtube, un šajā brīdī video noskatījušies jau teju 30 tūkstoši, un ar katru brīdi tas kļūst arvien populārāks sociālajos tīklos.

Deja veidota pie Meganas Treinores dziesmas “No“, un tajā piedalās 27 labākie Dienvidāfrikas dejotāji, par kuriem iespējams vēl neko neesi dzirdējis, taču vajadzētu.

Smits pats bija neizsakāmi pārsteigts par to, ka 4 stundu laikā video sasniedza 13 tūkstošus skatījumu un, kā redzams, līdz šim brīdim skatījumu skaits pieaudzis uz pusi.

Rudi izveidoja šo video, lai Megana Treinore to redzētu, ticam, ka tā arī notiks. Papildus tam, visa pasaule varēs redzēt, cik lieliski dejotāji ir Dienvidāfrikā.

youtube icon
Abonēt youtube