Tādas komiksu ekranizācijas kā “Betmens pret Supermenu” ir pārāk dārgas, intervijā izdevumam “Deadline” paziņojis Holivudas aktieris un režisors Mels Gibsons.

“Ja jūs tērējat kaut kādu nenormālu naudas summu, teiksim, vairāk nekā 180 miljonus dolāru, es absolūti nespēju iedomāties, kā var atgriezt šādas izmaksas pēc tam, kad pie jums atnāk nodokļu inspekcija un pēc tam, kad jūs pusi no šīs naudas atdodat kinoteātriem. Cik tur tika ieguldīts “Betmens pret Supermenu”, nu vismaz, ko viņi oficiāli paziņoja?” viņš jautāja. Sagaidījis žurnālista atbildi, ka tie bija 250 miljoni dolāru un vēl nezināma summa filmas reklāmai, Gibsons noreaģēja visai ekspresīvi: “Un viņiem sanāca vienkārši “kaut kas”…”

Kā sacīja Gibsons, viņš absolūti nav ieinteresēts šāda veida projektos. “Zināt, kāda ir atšķirība starp īstiem supervaroņiem un supervaroņiem no komiksiem? Īstie varoņi neģērbjas likrā. Tā kā es nezinu… Laikam jau likras tērpi izmaksā ļoti dārgi,” viņš piebilda.

Atgādināsim, ka filma “Betmens pret Supermenu” visā pasaulē nopelnījusi 870 miljonus dolāru, taču bija kritiķu nesaudzēta.

 

Filmas “Betmens pret Supermenu” treileris:

Saistītās tēmas: kritikamels gibsonssupermens pret betmenu

youtube icon
Abonēt youtube