Runā, ka seriāliem šobrīd ir zelta laikmets. Skatītājiem tiek piedāvātas neskaitāmas iespējas, kā baudīt kvalitatīvus seriālus – kā īpašās straumēšanas vietnēs, tā kabeļtelevīzijā. Bet, vai tas nozīmē arī zelta laikmetu tiem, kas ir aiz ekrāna?

Sofijai Vergarai (Sofia Vergara) noteikti! Piekto gadu pēc kārtas kolumbiešu aktrise ieņem pasaules vispelnošāko seriālu aktrišu topa pirmo vietu, no 2015. gada 1. jūnija līdz 2016. gada 1. jūnijam nopelnot 43 miljonus ASV dolāru (jāpiebilst, ka tas ir daudz vairāk, nekā nopelnījis vispelnošākais seriālu aktieris).

Sofija Vergara “Oskara 2016” pasniegšanā

Kas ir pats ironiskākais – 66% no iegūtās peļņas nesastāda zīmīgā Glorijas loma seriālā “Amerikāņu ģimenīte”(“Modern Family”), bet gan dažādie licencēšanas piedāvājumi – mēbeļu un skaistumkopšanas līnija, pat medmāsu uzsvārči.

Taču tas neattiecas uz otrās vietas ieguvēju Keiliju Kuako (Kaley Couco), kura tajā pat periodā nopelnījusi 24 miljonus dolāru par savu slaveno Penijas lomu seriālā “Big Bag Theory“.

Kopumā piecpadsmit topā iekļautās seriālu aktrises šobrīd sastāda kopējo summu 208,5 miljonu dolāru apmērā, kas ir par 43 miljoniem vairāk nekā iepriekšējā gadā.

Jaunpienācēja šajā topā ir indiešu aktrise, Miss Pasaule un Holivudas uzlecošā zvaigzne Prijanka Čopra (Priyanka Chopra), kura pazīstama kā Aleka Pariša seriālā “Kvantiko” (“Quantico”).  Aktrise ierindojas 8 vietā ar nopelnītiem 11 miljoniem dolāru.
Prijanka šobrīd ir ļoti atpazīstama savā dzimtenē Indijā.

Pēdējo divu gadu laikā, Prijanka piedalījusies divās Bolivudas mega-filmās (“Bajirao Mastani” un “Jai Gangaajal“) un vēlāk šogad būs redzama uz ekrāniem vienā no galvenajām lomām seriālā “Baywatch” līdzās Holivudas smagsvaram Dveinam Džonsonam (Dwayne Johnson), kas ir pasaules vispelnošākais aktieris.

Taču, kā lielai daļai seriālu (un ne tikai) aktrisēm, peļņa nenāk tikai no seriāliem. Čopra nopelna miljonus kā Indijas reklāmu seja. Nesen viņa parakstīja septiņciparu līgumu ar dzirkstošo sulu zīmolu “Appy Fizz“.

 

Saistītās tēmas: aktrisesmiljoniseriāliSofia VergeraTV

youtube icon
Abonēt youtube