Publicitātes foto

Pie tā, lai seriāla varone ekrānā izskatītos nevainojami, strādā komanda – grima mākslinieki, stilisti, gaismotāji un daudzi citi, taču arī aiz kadra šīs sievietes izskatās lieliski un ir gatavas dalīties ar saviem skaistuma noslēpumiem.

Seriāla “Grejas anatomija” zvaigzne Elena Pompeo katru rītu sāk ar to, ka mazgā seju sārmainā ūdenī, kurā ir ledus gabaliņi, – tas mazina pietūkumu un palīdz ādai kļūt tvirtai. Tāpat viņa nekad neiziet no mājām bez kokosriekstu eļļas pudelītes un bez ēteriskajām eļļām, jo tā viņas āda vienmēr ir pabarota un labi smaržo, vēsta kanāli FOX un “Fox Life”.

Džīna Toresa, kura pašlaik filmējas seriālā “9-1-1: Teksasa”, taču pirms tam bija redzama citos seriālos, tai skaitā “Ģēnijs uzvalkā”, lai saglabātu lielisku pašsajūtu regulāri nodarbojas ar sportu.

Viņa arī neiziet no mājām, neuzklājot sejai aizsargkrēmu pret sauli, bet pēc smagas darba dienas filmēšanas laukumā viņa relaksējas vannā ar lavandas – eikaliptu eļļu un jūras sāli.

Jāpiebilst, ka arvien vairāk populāru aktrišu pēdējos gados iestājas pret uzstādītajiem tā dēvētajiem skaistuma standartiem un atsakās no botulīna injekcijām un sirmo matu krāsošanas. Tādejādi viņas iedrošina arī sievietes otrā ekrānā pusē vairāk pieņemt sevi.

“Atriebības” un “Rezidenta” zvaigznes stingrās vēderpreses noslēpums

Divos populāros seriālos – “Atriebība” un “Rezidents” – iepazītā kanādiešu aktrise Emīlija Van Kampa par sejas ādas kopšanu nopietni sāka aizdomāties pirms apmēram septiņiem gadiem, kad viņai palika 30. Proti, viņa saprata, ka ar savu izskatu pelna iztiku, un tāpēc tam jāpievērš vairāk uzmanības.

Viņai ir kombinēta āda, tāpēc bieži tā esot apsārtusi – tā mazināšanai viņa lieto dabisko kosmētiku. Kad viņai nav jābūt filmēšanas laukumā, viņa teju nelieto dekoratīvo kosmētiku, lai āda var “atpūsties”.

Lai uzturētu sevi formā, viņa trīs, četras reizes nedēļā nodarbojas ar pilatēm. Viņa arī pilda vingrinājumus vēdera muskuļiem – viņas komplekss paredz izpildīt noteiktus vingrinājumus ap 100 reižu.

Tomēr aktrise uzskata, ka sievietes ir pārāk stingras pret sevi un viņam jācenšas vairāk mīlēt savu ķermeni. Emīlija neslēpj, ka pašai ar to negāja viegli. Proti, bērnībā un jaunībā viņa nodarbojās ar baletu, kur, kā zināms, ir ļoti strikti auguma standarti. Par laimi aktrise, dzenoties pēc ideāla, vairs nebadojas.

Filmējot seriālus, darba diena reizēm var būt 12-15 stundu gara. Emīlija cenšas ēst bieži, pēc apmēram ik divām-trim stundām. Viņas šķīvī parasti var ieraudzīt zivi vai vistu un daudz dārzeņu. Taču arī viņa dažreiz atļaujas apēst kaut ko ne visai veselīgu un pasūta burgeru no ātro uzkodu ēstuves.

“Bezgalīgo debesu” aktrise nevar dzīvot bez lūpu balzama

Vēl viena kanādiešu aktrise Ketrīna Vinika, kuru iepazinām seriālā “Vikingi” un detektīvseriālā “Bezgalīgas debesis”, savas ādas kopšanai izmanto no mammas aizgūtu recepti. Proti, rītā un vakarā viņa attīra seju no dekoratīvas kosmētikas ar olīveļļu. Tāpat no mammas 45 gadus vecā Ketrīna iemācījās ļoti svarīgu skaistumkopšanas “bausli” – pirms gulētiešanas kosmētikai ir jābūt notīrītai.

Tāpat, stāstot par ādas kopšanu, viņa uzsver, ka ūdens dzeršana ir ļoti svarīga un viņa pati dzer daudz istabas temperatūras ūdens. Viņa arī nekad neiziet ārā, neuzliekot krēmu, kas pasargā no saules kaitīgas ietekmes. Viņas produkts, bez kura nevar iztikt, ir lūpu balzams.

Pusaudžu vecumā aktrise nodarbojās ar austrumu cīņu mākslu – viņai ir otrās pakāpes melnā josta karatē un trešās pakāpes melnā josta tekvondo. Jāpiebilst, ka pirms aktrises karjeras Ketrīna strādāja par austrumu cīņu instruktori. Viņas pakalpojumus bieži izmantoja filmu un seriālu veidotāji un tā viņa nokļuva filmēšanas laukumos, kur arī tika pamanīts viņas pievilcīgais izskats un aktrises dotības.

Tagad viņai filmēšanas laukuma ģērbtuvē parasti ir stacionārais ritenis “Peloton”, viņai arī patīk iet pārgājienos un braukt ar riteni. Pēc ilgas darba dienas viņai patīk relaksēties vannā. Savukārt mentālas veselības uzturēšanai viņa cenšas katru dienu izbrīvēt laiku meditācijai.

Kāsla mūza rītu sāk ar jogu

Apburošo kanādiešu aktrisi Stanu Katiču skatītāji pazīst kā Ņujorkas policijas detektīvi Keitu Beketu no seriāla “Kāsla metode”. Kopā ar kolēģi Sīmusu Dīveru (Seamus Deaver), kurš seriālā tēloja detektīvu Kevinu Raienu, Stana uzsāka “The Alternative Travel Project” jeb Alternatīvās pārvietošanās projektu. Tas mudina cilvēkus kaut uz vienu dienu atteikties no personīgā transporta izmantošanas, tā mazinot savu ietekmi uz apkārtējo vidi.

Arī viņa pati rādīja piemēru. Proti, reiz vienu mēnesi septiņas dienas nedēļā Losandželosā pārvietojās tikai kājām, riteni vai lietoja sabiedrisko transportu. Viņa mudināja arī citus pievienoties viņas iniciatīvai, turklāt šādas fiziskās aktivitātes ir labas ne tikai ekoloģijai, bet arī palīdz uzturēt sevi labā sportiskā formā.

Kad Stana neveic eksperimentus, viņas rīts parasti sākas ar jogu. Viņai arī patīk doties pārgājienos. Vēl viena Stanas iecienītā aktivitāte ir izjādes ar zirgu.

Stana uzskata, ka kopta āda ir sievietes laba izskata galvenais noslēpums. Viņa regulāri iet pie kosmetologa un izmanto dabiskus kopšanas līdzekļus. Protams, lai āda būtu skaista, ir jārūpējas par to, lai uzturs būtu veselīgs. Viņa arī papildus uzņem uztura bagātinātājus, piemēram, miežu ekstraktu. Arī ūdens dzeršana ir viņas ikdienas rutīnā, jo tikai mitrināta āda izskatās lieliski. Aktrisei patīk eksperimentēt ar dažādiem dekoratīvas kosmētikas produktiem, zīmoliem un krāsām.

“Noziedzīgu prātu” zvaigznes veselīgie ieradumi

Nule pirmizrādi piedzīvoja seriāla “Noziedzīgie prāti” 16. sezona. Daudziem par pārsteigumu viena no galveno lomu izpildītājām, aktrise Pedžeta Brūstere, piedzīvojusi vislielākās vizuālas pārmaiņas. 54 gadus vecā Emīlijas Prentisas lomas atveidotāja tagad lepojas ar sirmiem matiem, kuri, viņas vārdiem runājot, ir visās 50 pelēkā nokrāsās.

Brūstere arī nesen atzinusi, ka nelieto botulīna jeb “botoksa” injekcijas krunciņu “apkarošanai”, kā arī uzsvēra, ka viņas seja nav piedzīvojusi plastisko ķirurgu skalpeļu iejaukšanos. Iepriekš viņas stāstījusi, ka karjeras sākumā vairāki producenti un slavenību aģenti viņai esot ieteikuši veikt deguna plastisko operāciju. Taču viņa nolēmusi saglābāt savu individualitāti un to nenožēloja.

Aktrise uztur sevi formā, ievērojot veselīgu dzīvesveidu, piemēram, viņa nelieto uztura pārstrādātus produktus, cenšoties, lai maltītes būtu sabalansētas ar augļiem un dārzeņiem. Viņas uzturā ir arī zivis, brokoļi un veselīgie graudaugi. Viņa rūpējas, lai uz šķīvja būtu olbaltumvielas, kā arī – lai dienā izdzertu pietiekami daudz ūdens.

Lasiet arī: «Nespējām emocionāli tikt galā» – Zutis un Pakalne atklāj, kāpēc uz laiku izšķīrās

Protams, Brūstere nodarbojas arī ar fiziskām aktivitātēm. Viņai patīk pilates, kā arī joga, kas ne tikai palīdz labi izskatīties, bet arī paātrina vielmaiņu.

youtube icon
Abonēt youtube