Krievijas populārajam TV šovam «Пусть говорят» tomēr ir izdevies iegūt ekskluzīvu interviju no Holivudas zvaigznes Lindsijas Lohanas par viņas un bijušā līgavaiņa attiecībām. Tomēr viss nenoritēja tik gludi, kā plānots… 

Pagājušās nedēļas nogalē Maskavā ieradās Holivudas zvaigzne Lindsija Lohana, lai TV šova “Пусть говорят” ēterā pastāstītu par viņas skandalozajām attiecībām ar krievu miljonāru Jegoru Tarabasovu. 

Pārrunas ar Holivudas zvaigzni par filmēšanos Krievijā vadošajā TV šovā ilga kopš augusta, lai gan sākotnēji Lindsija pieprasīja 579 tūkstošus eiro lielu honorāru un tikšanos ar Krievijas valsts prezidentu Vladimiru Putinu, ko “Pirmais kanāls” izpildīt nevarēja. Pēc dažām nedēļām slavenība tomēr samazināja savu “apetīti” un piekrita šovam par “niecīgu” honorāru 10 tūkstošu dolāru apmērā, privāto lidmašīnu un viesnīcas numuriņu ar skatu uz Kremli.

Ilgi gaidīto viešņu izmitināja viesnīcā “Ritz Carlton” pašā Maskavas centrā. No rīta viesnīcā jau dežūrēja brigāde, kuras sastāvā bija grimētāji, frizieri, kā arī šova producenti, bet studijā aktrisi gaidīja VIP viesi. Viss bija sagatavots filmēšanai, kurai bija jāsākas pusdienlaikā. Laiks ritēja, bet Lindsija atteicās iziet no numuriņa, paziņojot, ka viņa nav izgulējusies. Visa diena pagāja nogurdinošā gaidīšanā. Slavenības kaprīzēm te uz numuriņu tika piegādāti medikamenti, te ūdens. Tikai tuvāk vakaram viņa paziņoja, ka tagad ir gatava filmēties.

Taču arī tad kaut kas sagāja greizi. Pie pašām durvīm viņai kāds piezvanīja uz mobilo telefonu. Lohana paziņoja, ka tas bijis pats Jegors Tarabasovs – viņš uzzinājis par viņas ierašanos Maskavā un aizliedzis stāstīt žurnālistiem par viņu attiecībām. Aktrise atkal atteicās no dalības šovā. 

Darba diena bija beigusies, VIP viesi devušies mājās, bet filmēšanas grupai vairs nebija nekādu cerību uz interviju ar šo kaprīzo zvaigzni. Un tomēr, kad pie viņas numuriņā ieradās šova vadītājs Andrejs Malahovs, viņš spēja pierunāt zvaigzni sniegt viņam atklātu interviju.

4:55 no rīta apburošais un talantīgais Andrejs izlika Instagram kontā selfiju, kurā bija piekļāvis sev cieši klāt kaprīzo Lindsiju. “Mēs to izdarījām,” ar pamatotu lepnumu uzrakstīja TV vadītājs. “Noguruši, bet laimīgi… Aizkustinošā Lindsija sarunā par vēlmi aizbēgt no vientulības un draudiem, un šajā ceļā sastop cilvēku vārdā Jegors, kam ir bagāti vecāki Krievijā…”

lohana1

Arī pati Lindsija padalījās ar foto no filmēšanas, kur pozēja kopā ar šova komandu. Gandrīz vai kā ar atvainošanos par neskaitāmajām gaidīšanas stundām un strādāšanu naktī visai šova filmēšanas komandai, viņa parakstīja fotogrāfiju – “my russian family”. 

lohana2

 

Droši vien, ka atpakaļceļa aktrisei tāpat vairs nebija, jo viņas plānotās kāzas ar krievu miljonāra mantinieku jau vairs nekad nenotiks. Taču “krievu ģimene” pieņēma viņu Maskavā visaugstākajā līmenī, neraugoties uz kinozvaigznes visneiedomājamākajām kaprīzēm.

Foto: Instagram

 

Saistītās tēmas: krievijalohanaŠovs

youtube icon
Abonēt youtube