Tikai dažas nedēļas pēc skandāla, kas izcēlās starp Holivudas aktrisi Lindsiju Lohanu un viņas mīļoto, nu jau bijušo vīrieti, 22 gadus veco krievu izcelsmes uzņēmēju Jegoru Tarabasovu, Lindsija ir izlēmusi visai pasaulei izstāstīt, kāpēc patiesībā viņu attiecībām pienācis gals.

Turklāt atšķirībā no vairuma savu kolēģu, kuri izvēlas nedalīties ar savas privātās dzīves notikumiem sociālajos tīklos un ļoti to “sargā”, Lohana ir izrādījusi iniciatīvu iet tālāk un piedāvājusi savu skandalozo stāstu krievu žurnālista Andreja Malahova skandalozajam televīzijas raidījumam “Pustj govoryat” («Пусть говорят»). Pēc pielūdzēju domām, aktrise izvēlējusies atklāt stāstu visai pasaulei ar sarunu šova palīdzību, turklāt Krievijā, lai parādītu īstajā gaismā savu bijušo, it īpaši viņa draugu un tuvinieku acīs.

MAVRIXONLINE.COM - WORLDWIDE GREECE OUT - NO WEB USE UNTIL 7/6/16 PST 10AM- EXCLUSIVE!! POOL SET MAVRIXONLINE/LOOKPRESS Lindsay Lohan hits the beach and takes a dip in the ocean as she plays around in the water with fiance Egor Tarabasov as they continue her 30th birthday celebrations with her family and friends. Lohan wore a low cut see through white swimsuit that showed her fuller tummy and had ???Lilo??? in blue sequins stitched on the front along with a long white skirt, she later changed into a LONG bright orange summer dress. Greece, July 3rd 2016. Fees must be agreed prior to publication. Byline, credit, TV usage, web usage or linkback must read MAVRIXONLINE/LOOKPRESS. Failure to byline correctly will incur double the agreed fee. Tel: +1 305 542 9275.

Linsdija un Jegors vēl laimīgi kopā…

 

Vienīgais nosacījums, ko aktrise izvirzījusi raidījuma producentiem – obligāti jāizpilda viņas prasības, kurās ir iekļauti šādi punkti:

  • jānodrošina privātā lidmašīna;
  • jānodrošina privātā apsardze;
  • vīza uz Krieviju uz vienu gadu;
  • samaksa par interviju – 579 000 eiro;
  • vizāžists, stilists un manikīra meistars ne tikai viesnīcā, bet arī lidmašīnā;
  • dzīvošana penthausa numuriņā viesnīcā “Ritz – Carlton”;
  • tikšanās un kopīga foto sesija ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu.

Telekanāla pārstāvji pagaidām ir atturējušies no komentāriem par to, vai viņi spēs izpildīt visas zvaigznes nosauktās prasības, kas, jāatzīst, nav nekādas pieticīgās.

Medijos jau aktīvi ziņots par aktrises Lindsijas Lohanas un krievu miljonāra Jegora Tarabasova strīdiem. Sociālajos tīklos publicēts arī aculiecinieka uzņemts video, kurā redzams, kā pāris agresīvi ķildojas un kā šis strīds beidzas gandrīz vai ar kautiņu. Video nofilmēts Grieķijas salā Mikonosā, kurp pāris bija devies atpūtas braucienā. Video nofilmēts, kā Lindsija izmet no automašīnas Jegora mobilo telefonu, tad abi steidzīgi lec ārā no automašīnas pēc telefona, Jegors sagrābj Lindsiju un lauž viņas roku, cenšoties atņemt telefonu…

Vēlāk Lindsija notikušo Grieķijā komentēja tā, ka Jegors esot pārāk daudz iedzēris un tāpēc kļuvis nevaldāms…

 

 

Un, lūk, skandāli starp ekstravaganto pārīti, šķiet, nepavisam vēl netuvojas noslēgumam, jo nu tagad Lindsija par turpat 600 tūkstošiem eiro ir gatava runāt skandalozajā krievu šovā un atklāt šokējošo patiesību par krievu miljonāru.

 

Saistītās tēmas: lindsija lohanaskandālstelevīzijas šovs

youtube icon
Abonēt youtube