Viena no pasaules pieprasītākajām topmodelēm Miranda Kerra atkal ir kļuvusi par precētu sievieti: 33 gadus vecā skaistule otro reizi ir izgājusi pie vīra. Par modeles izredzēto kļuvis Snapchat dibinātājs un visjaunākais miljardieris pasaulē pēc “Forbes” versijas – 26 gadus vecais uzņēmējs Evans Špīgels.

Sīkāk par šo skaisto notikumu vēl nekas nav zināms, kā arī intriga paliek līgavas tērps. Vienīgais jaunā statusa pierādījums ir pāra kopīgais foto Instagram kontā, kurā Kerra demonstrē laulības gredzenu.

miranda1

Mirandas pirkstā – laulības gredzens

Mirandas un Evana attiecības attīstījās pēc Holivudas mēriem: Miranda Kerra un Evans Špīgels iepazinās pirms gada Louis Vuitton saviesīgā vakarā Ņujorkā, pēc pusgada sāka doties uz saviesīgiem pasākumiem jau kā pāris, bet šajā vasarā Špīgels viņai uzdāvināja gredzenu un māju Malibu krastā kā saderināšanās dāvanu. Atgādināsim, ka no 2010. līdz 2013. gadam topmodele bija precējusies ar Holivudas zvaigzni Orlando Blūmu, un viņu abu laulības laikā pasaulē nāca dēls Flinns. Špīgelam šīs laulības ir pirmās.

miranda5

Miranda kopā ar nu jau bijušo vīru, aktieri Orlando Blūmu un viņu abu dēlu

miranda4

Miranda arīdzan mēdz lietot sava vīra rūpalu – aplikāciju “Snapchat” un publicēt šīs amizantās fotogrāfijas savā “Instagram” kontā

Foto: Instagram

 

 

Saistītās tēmas: kerramirandaSnapchatšpīgelstopmodele

youtube icon
Abonēt youtube