Naktī uz piektdienu, veikalā “iDeal”, tehnoloģiju zīmola “Apple” lietotāju pulkā tika prezentēti uzņēmuma jaunākie viedtālruņi – “iPhone 7” un “iPhone 7 Plus”. Īpaši šim svinīgajam notikumam, “iDeal” veikalā Brīvības ielā 40, ikviens interesents jau no plkst. 8.00 var iegūt šo viedtālruni savā īpašumā.

“Jaunais modelis pārsteigs ar būtiskiem uzlabojumiem. Moderna foto un video kameru sistēma, stereo skaļruņi, spilgtāks un krāsām bagātāks ekrāns. Pirmo reizi “iPhone” ir ūdens noturīgs. Lai arī sākumpoga izskatās kā iepriekš, tās funkcijas ir vēl plašākas. Tāpat telefonam ir jauns, spēcīgs procesors un ilgākais baterijas darbības laiks, kāds “iPhone” jebkad ir bijis. Šie un citi uzlabojumi sagaida uzticamos “iPhone” lietotājus,” stāsta “iDeal Solutions” tirdzniecības vadītājs Mārtiņš Amtmanis.

Iepazīstot jaunos “iPhone” nakts prezentācijā “iDeal” veikalā, vislielāko interesi viesiem radīja tehnoloģiju eksperta Artūra Medņa veiktais eksperiments – “iPhone 7” pārbaude, iegremdējot to ūdenī. Tāpat klātesošo uzmanību piesaistīja iespējas, ko sniedz jaunā 12 megapikseļu foto kamera – optiskais stabilizators, sešu elementu lēca, ātras darbības sensors, īpaši jaudīga “Led” zibspuldze, kā arī “ iPhone 7 Plus” divu foto kameru apvienojums.

Pasākuma laikā vienam no viesiem bija iespēja iegādāties “iPhone 7” vai “ iPhone 7 Plus”. Pirmais oficiālais pirkums Latvijā tika veikts īsi pēc pusnakts. Par pirmo jaunā “iPhone 7” ar 256 GB atmiņu telefona īpašnieku kļuva neiroķirurgs Egils Valeinis.

“Ļoti priecājos, ka man šonakt bija iespēja iegādāties jauno “iPhone 7”. Izvēlējos telefonu īpaši melnajā krāsā. Jau ilgāku laiku gaidīju jaunāko modeli, jo jau sen lietoju “iPhone 5”. Esmu pārliecināts, ka jaunās “iPhone 7” funkcijas un iespējas man būs ļoti noderīgas. Šonakt biju patiesi iepriecināts, redzot, kā “iDeal” puiši pierādīja, ka, pat atrodoties ūdenī, telefons turpina filmēt,” priecājās Egils Valeinis.

iPhone 7” un “iPhone 7 Plus” tirdzniecībā “iDeal” veikalos pieejami no šodienas, 23. septembra, savukārt iepriekš pasūtīt tos iespējams interneta mājaslapā – ideal.lv.

“iDeal” ir specializēti “Apple” tirdzniecības centri. “iDeal” veikali Rīgā atrodas Brīvības ielā 40 un t/c “Spice”, Lielirbes ielā 29.

Informācija: BNS

Saistītās tēmas: iDealiPhone 7iPhone 7 PlusLatvijaRīgaveikals

youtube icon
Abonēt youtube