Šobrīd ir pieejama jauna, kārtējā saziņas aplikācija, taču Google uzskata, ka šai aplikācijai noteikti ir jābūt tavā viedtālrunī.

Google ziņapmaiņas aplikācija “Allo” tika prezentēta jau maijā, taču pieejama lejupielādēm  tikai tagad. Pieejama saziņa grupā, dažādās uzlīmes jeb stikeri un opcija, kas līdzīga “Snapchat” – iespēja, ka ziņa pēc kāda laika pazūd (ja nu jums ir kas slēpjams).

Šī aplikācija kā Android tā arī iOS lietotājiem ir bez maksas un veidota, lai atvieglotu cilvēku saziņu.

Tiem, kuri pieraduši lietot “Google” Hangouts, nesatraucieties, šī programma nekur nepazudīs, taču Google šobrīd cenšas radīt kaut ko pavisam unikālu, vienkāršu un ērti lietojamu lielām cilvēku masām.

“Allo” zina, ko vēlaties atbildēt.

Google šo aplikāciju “Allo” sauc par gudro saziņas aplikāciju, jo tā, balstoties uz iepriekšējām sarunām, iesaka jau gatavu tekstu, ar kuru atbildēt. Šis ieteiktais teksts parādās atbildes lodziņā, kā tāds burbulis, kuram uzspiežot, tas tiek nosūtīts.

Ieteiktās frāzes var paātrināt atbildes laiku, taču tās ir pietiekami vienkāršas un nereti var šķist pārlieku bezpersoniskas.

Pēc nesenās testa sarakstes “Allo” piedāvāja opciju “Ļoti labi!”, kad tika jautāts “Kā iet?”. Aplikācija piedāvāja arī “Ha ha”, “Jauki” un “Jā!”, kad tika saņemta atbilde “Interesanti”.

Jo biežāk tiks izmantota šī opcija, jo vairāk tā attīstīsies un piedāvās daudz plašākas atbildes iespējas.

Lieliska, lai saskaņotu plānus.

Izmantot Google jau uzreiz aplikācijā (to neaizverot un konkrēti neatverot Google) ir viena no aplikācijas labākajām sastāvdaļām. Lai tā izdarītu, turpat sarakstes lodziņā ieraksti @Google un vārdus, kurus vēlies atrast Google – piemēram, labākās vietas, kur paēst vai ko darīt konkrētā vietā. Šī ir lieliska opcija, kas neliks aizvērt aplikāciju vai sūtīt neskaitāmus ekrānšāviņus jeb skreenshots.

Tāpat iespējams uzsākt sarunu ar pašu Google, atverot logu Google Assistant. Tas strādā gluži kā Google meklētājs, taču tā vairāk būs kā saruna, mazāk kā bezpersoniska informācijas meklēšana.  Google Assistant piedāvās dažādas atbildes uz taviem jautājumiem, no kurām varēsi izvēlēties sev vajadzīgo.

Pieejams inkognito logs.

Šajā logā iespējams nosūtīt ziņas, kuras pēc kāda laika pazudīs. Ja kāds centīsies šo ziņu pārsūtīt, saņēmējs redzēs vien neskaitāmu burtu virkni. Tāpat uzlecošajā logā neparādīsies sūtītāja vārds. Iespējams izvēlēties ilgumu, cik saglabāsies ziņa, Ja vēlies būt pavisam slepens, uzliec vien pāris sekundes un viss, ziņas nav!

Kā “Snapchat”, “Allo” ļauj zīmēt uz attēliem. Ir arī liela izvēla ar uzlīmēm jeb stikeriem un vēl daudz, dažādu iespēju!

Ja ir daudz draugu, kas lieto Android un iOS, šī būs lieliska aplikācija tev. Diemžēl jāpiebilst, ka Google Assistant šobrīd funkcionē tikai angļu valodā.

 

Saistītās tēmas: AlloaplikācijaGoogleGoogle Assistantziņapmaiņa

youtube icon
Abonēt youtube