Balstoties uz mēnesi, kurā esi dzimusi, vari noskaidrot, kāda sieviete tu esi.

Janvāris

Sievietes, kas dzimušas janvārī ir ļoti ambiciozas, bet nopietnas un konservatīvas. Sievietes, kas dzimušas šajā mēnesī mēdz būt ļoti kritiskas, taču par savām jūtam un emocijām runāt nevēlas. Tuvoties ļauj tikai tiem cilvēkiem, kas ir vienā intelekta līmenī ar viņu un dala vienus un tos pašu uzskatus.

Februāris

Šīs dāmas ir ļoti romantiskas un attiecībā pret viņām jābūt ļoti pacietīgiem. Biežo garastāvokļa maiņu dēļ ne visi viņas spēj saprast. Šīm sievietēm ir abstrakts domāšanas veids. Un ir jāzina, ka ja reiz esi viņu nodevis, atpakaļ ceļa vairs nav.

Marts

Šīm sievietēm ir spēcīga harisma un šarms. Viņas ir ļoti lojālas. Viņas var būt ļoti jaukas, līdz sadusmo. Taču dzīvot kopā ar sievieti, kas dzimusi martā, ir īsta bauda.

Aprīlis

Aprīlī dzimušas sievietes ir diplomātes un viņas spēj saprasties ar teju ikvienu. Dažkārt viņas labi prot žēlot pašas sevi. Lielākā daļa aprīlī dzimušās sievietes ir ļoti greizsirdīgas un, ja runa ir par viņas laimīgo nākotni, labāk paej malā. Aprīlī dzimusī sieviete savu mīļoto padarīs par laimīgāko vīrieti pasaulē. Viņas atver savu dvēseli tiem, kuri iemantojuši viņas uzticību.

Maijs

Maijā dzimušās sievietes lojālas un stingri turas pie saviem principiem. Viņas ir arī ļoti pievilcīgas un kombinācijā ar sarežģīto raksturu viņas var būt pavisam bīstamas tiem, kas viņās iemīlas. Maijā dzimušās sievietes atcerēsies uz mūžu.

Jūnijs

Ļoti ziņkārīgas, radošas un mīl komunicēt. Trūkums – runā, pirms domā. Jūnijā dzimušās sievietes uzskata, ka labāk ir teikt patiesību, nevis saldus melus. Viņas ir bīstamas mīlnieces, un bieži vien vīrieši viņu rokās ir kā rotaļlietas.

Jūlijs

Ļoti godīgas, noslēpumainas, skaistas un īpaši inteliģentas. Viņas izvairās no konfliktiem un cenšas būt laipnas. Ja krāpsiet, pazaudēsiet uz mūžu.

Augusts

Ļoti unikālas, jo ir gan ar plašu sirdi, gan uz sevi orientētas. Labāk ar viņām nestrīdēties, agrāk vai vēlāk viņas panāk savu. Lieliska humora izjūta, bet nepatīk, ja par viņām smejas. Vienmēr vēlas būt uzmanības centrā un nevar sūdzēties par vīriešu uzmanību.

Septembris

Laipnas, disciplinētas un skaistas. Nekad nepiedod tiem, kas reiz sāpinājuši. Šīs sievietes vēlas nopietnas, ilgas attiecības, kas nozīmē, ka viņas nav vienas nakts sievietes. No otras puses, viņas ir ļoti kritiskas, un viņām ir augstas prasības.

Oktobris

Oktobrī dzimušajām ir spēcīgs raksturs. Ļoti emocionālas, bet neraudās citu acu priekšā. Ļoti gudras un savu dvēseli neatklāj kuram katram. Citas sievietes viņas mēdz ienīst, jo bieži tiek apskaustas.

Novembris

Šīs sievietes vienmēr būs soli priekšā citiem, un viņas gandrīz vienmēr spēj atklāj melus. Ja baidāties no skarbās patiesības, novembrī dzimušajām sievietēm nevaicājiet viņu viedokli.

Decembris

Ļoti nepacietīgas, bet veiksmīgas, jo gandrīz vienmēr no visām situācijām izkļūst kā uzvarētājas. Viņas zina, kā uzlabot garastāvokli, un viņām ir ļoti plaša sirds. Decembrī dzimušajām sievietēm ir tieksme daudz ciest, taču tā kā Dievs ir sieviešu pusē, beigās viņas saņem to, ko ir pelnījušas.

 

Saistītās tēmas: mēnesisraksturssieviete

youtube icon
Abonēt youtube