Policisti Rīgā pie Kronvalda parka sastapuši sievieti, kura dedzinājusi savus laulības šķiršanas dokumentus, aģentūru LETA informēja Rīgas Pašvaldības policijā (RPP).

RPP Centra rajona policisti 18.jūlijā ap plkst.16 saņēma informāciju, ka pie Kronvalda parka, ir izveidots ugunskurs ar atklātu liesmu. Ierodoties notikuma vietā policisti sastapa krūmos noslēpušos sievieti, kurai tika lūgts izskaidrot savas rīcības motīvus.

Pēc brīža sieviete, raudādama iznāca no krūmiem, un pastāstīja, ka viņas vīrs, atrodoties ārzemēs, atsūtījis šķiršanās dokumentus. Laulātā nolēmusi tos sadedzināt, tāpēc turpat Rīgas centrā ierīkojusi vietu, kur to izdarīt. Ugunskurs nodzēsts un ar 52 gadus veco sievieti veiktas preventīva rakstura pārrunas.

Policija atgādina, ka publiskās vietās aizliegts kurināt ugunskurus ārpus pašvaldības speciāli šim nolūkam iekārtotajām vietām, izņemot pašvaldībā saskaņotu pasākumu norises laikā un vietā, kā arī valsts noteiktās svētku dienās, atceres vai atzīmējamās dienās, nebojājot apstādījumus un ievērojot ugunsdrošības prasības. Par šo prasību neievērošanu var uzlikt naudas sodu līdz 142 eiro, tomēr šajā gadījumā kundzei izteikts brīdinājums.

Saistītās tēmas: Kronvalda parkslaulības šķiršanāssieviete

youtube icon
Abonēt youtube