Rīdzinieku iecienītajam bāram “Chomsky” draud izlikšana no telpām Lāčplēša ielā 68, apstiprināja bāra īpašnieks Jurģis Bērziņš.

Uzņēmējs stāstīja, ka šī gada beigās bāram beigsies īres līgums, bet ēkas īpašnieks nevēlas to pagarināt. Lai gan Bērziņš vēl cer vest sarunas par atpūtas vietas darba turpināšanu līdzšinējā adresē, pašlaik tās ir bijušas nesekmīgas. Pārrunas sarežģītas padarot arī tas, ka ēkas īpašnieks dzīvo Krievijā.

“Nezinu, vai jāpateicas vieniem vai otriem kaimiņiem… Runā, ka māju remontēs, kam es īsti neticu, tādēļ ārā metīs visus. Tad, kad prasījām, vai metīs ārā arī citus, (..) atbildes bija ļoti izvairīgas. “Metīsim ārā visus, arī jūs!” Sanāks, ka tikai mūs,” stāstīja Bērziņš. Viņš piebilda, ka ēkas īpašnieka lēmums ir iracionāls, jo bāra īpašnieki nekad nav kavējuši nevienu maksājumu.

Bērziņš teica, ka domas par bāra nākotni ir dažādas. Tam, iespējams, tiks meklētas citas telpas. “Bet tas būs cits bārs,” norādīja Bērziņš.

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Chomsky” dibināta 2010. gadā. Tā līdzīgās daļās pieder Bērziņam un Jānim Veisam. Pēc datu bāzē “Lursoft” pieejamās informācijas, uzņēmums pērn strādāja ar 11 077 eiro zaudējumiem, savukārt tā apgrozījums bija 155 375 eiro.

 

Informācija: BNS

Saistītās tēmas: KlubsLāčplēša ielaTelpas

youtube icon
Abonēt youtube