Mums katram ir savas vēlmes un lietas, kurām dodam priekšroku, kad esam intīmās attiecībās. Bet, vai zināji, ka daudzas tavas nerātnās vēlmes ietekmē tieši tava horoskopa zīme?

Tātad, kāda ir tava iecienītākā poza, balstoties uz tavu horoskopa zīmi?

Strēlnieks: masturbāciju, lūdzu!
Strēlnieki bieži nonāk situācijās, kuras nav īsti paredzētas seksuālo dziņu apmierināšanai. Ja strēlniekam ir noskaņojums, ka kaut kas īpašs varētu notikt, nepārbīsties, ja viņus atrodi apmierinām sevi kādā tualetē. Strēlnieki vienkārši vēlas pārliecināties, ka visas viņu vēlmes ir apmierinātas un lai vēlāk nenotiek nekas apkaunojošs.

Skorpions: vienkārši vēlas seksu!
Skorpioni ir tā zīme, kurai būtībā vienalga kāda seksa poza, galvenā ir intimitāte. Viņi vienkārši mīl seksu un visu, kas ar to saistīts. Partneri bieži vien spēj nogurt no tā, cik skorpioni daudz spēj izdarīt un gribēt. Nereti skorpioniem sekss ir vairākas reizes dienā. Tādēļ labāk izturību, ja vēlies attiecības ar skorpionu!

Svari: dod priekšroku jātnieces pozai.
Svari vēlas, lai viņus apbrīno par to skaistumu un to, cik labi izskatās kaili. Svariem patīk uzņemties vadību un priecāties jātnieces pozā. Svariem kā jau svariem, nepieciešams līdzsvars.

Dvīņi: runāsim neķītri!
Dvīņi ir kā atvērta grāmata, ja runa ir par seksu un intimitāti. Tiem patīk sekss trijatā, lomu spēles un iespējami dažādākas pozas, jo nerātnāk, jo labāk. Tik ilgi, kamēr patīk runāt un darīt nerātni, tikmēr viss ir kārtībā.

Vēzis: mīļākais skaitlis 69.
Šī ir ideālā poza, lai saņemtu un dotu vienlaicīgi. Vēžiem patīk sajūta, ka viņi spēj dod, tajā pašā laika iegūstot to pašu. Sniedz vēžiem visu, ko tie vēlas, intimitāte tiem nozīmē ļoti daudz, un iegūsi arī pats.

Lauva: darīsim to stāvus!
Lauvas ir no tām zodiaka zīmēm, kas vēlas izmēģināt visu, protams, kamēr tie kontrolē situāciju. Lauvām patīk sekss dušā. Taču nepatīk, ja kāds cits cenšas pārņemt kontroli un tici, ka lauva tev liks saprast, ka esi pārkāpis robežu. Nekas nestāsies ceļā lauvas varai un tam, ko tā vēlas.

Jaunava: misionāru poza.
Šī zodiaka zīme dievina, kad var vienkārši gulēt gultā un kopā baudīt intīmus mirkļus. Ja izvēlēsies misionāru pozu, jaunavu aizsūtīsi septītajās debesīs. Jaunavām patīk šī poza, jo tā iespējams izvairīties no iespējamiem krampjiem un nepatīkamiem negadījumiem.

Zivs: guļus uz vienu pusi.
Dod priekšroku ciešai intimitātei. Šī guļus poza ir ideāla, jo tā tiek aizskarti visi jutīgie punkti, vēloties vēl un vēl.
Tiem nav nekas pretī pret karotītes pozu, kas dod tās pašas sajūtas, kā guļot uz sāniem vienam pret otru. Kamēr zivīm ir iespēja būt cieši klāt un baudīt intimitāti, viss būs kārtībā.

Auns: noteikti sunīšu stils.
Auns lieliski spēj uzņemties dominējošo lomu un nebaidās pateikt savam partnerim to, ko īsti vēlas. Taču negaidi apskāvienus un mīļumu, tiem patīk spēcīgs, ātrs un neķītrs sekss.

Vērsis: vislabāk patīk karotītē.
Vēršiem patīk lēnām un maigi. Tiem patīk sīki un smalki izstāstīt vēlmes un darīt visu, lai tā tās tiktu izpildītas. Ātri un bez intimitātes ar vēršiem nekas nesanāks. Tie dievina intimitāti un mīļumu.

Mežāzis: jebkura poza.
Mežāžiem patīk jebkura seksa poza, ja vien iespēja būt kopā ar mīļoto. Mežāžiem patīk kontrolēt visu, tādēļ nelieciet tiem lūgties pēc tā, ko tie vēlas. Mežāžus īpaši uzbudina, ja tiek lūgta atļauja tam, vai drīkst to palutināt.

Ūdensvīrs: tie veido paši savas pozas.
Ūdensvīri mēdz pārsteigt ar savu pozu izvēli. Darīt vienu un to pašu ūdensvīriem šķiet patiesi garlaicīgi, tiem nepārtraukti vajag kaut ko jaunu un neizmēģinātu. Ūdensvīra zīmē dzimušie ir vieni no labākajiem seksa partneriem.

 

Saistītās tēmas: attiecībashoroskopspozassekss

youtube icon
Abonēt youtube