Tikko ir noslēdzies Parīze Motoru šovs, un auto entuziasti vien nevar sagaidīt, kad pārdošanā nonāks kas jauns. Šajā rakstā iespējams iepazīties ar visvairāk gaidītajiem transportlīdzekļiem, kas tirgū ienāks 2017. gadā. Spriežot pēc ražotāju paziņojumiem, pat vismodernākie auto mākslas cienītāji nepaliks vienaldzīgi.

Apple Car – auto ar “viedo kontroli”

Auto ar “viedo kontroli” iznāks jau nākamgad. Jāatzīst, ka pirms tam liela daļa cilvēku, ieskaitot ekspertus, ticēja, ka šis auto nav nekas vairāk par baumām. Vai automašīna būs tikai konceptuāla vai arī nonāks plašākā apritē, pagaidām nav zināms.

Acura NSX: gaidām jau kopš 2015. gada

Jaunpienācējs Acura NSX, kurš tiek gaidīts jau gandrīz 2 gadus, ieradīsies pie mums jau pavisam drīz. Pārsteigumi gaidāmi daudz – sākot no projektēšanas līdz auto tehniskajiem rakurslielumiem.

BMW M2 – klasiskās sērijas turpinājums

Par šī auto iznākšanu tika paziņots šogad Ženēvā. BMW M2 iznākšanu gaida ļoti daudzi, un ienākt tirgū tam vajadzētu jau pirmajā pusgadā. Automašīna ir kļuvusi par klasiskās sērijas turpinājumu. Tajā ir viegli atpazīstamas dizaina notis un tehniskās pieejas, kas bija populāras pagājušā gadsimta 80. un 90. gados.

Lincoln Continental – pagaidām tikai koncepts

Jaunais Lincoln pagaidām paliek tikai kā koncepta auto. Tomēr daudzi fani cer uz virkni šādu automašīnu 2017. gadā. Par jaunā auto cenu un veiktspēju pagaidām zināms ir ļoti maz.

Toyota Supra – pats gaidītākais “sportists”

Jauns sporta auto tieši no Japānas. Iziet plašākā tirgū kompānija sola jau nākamajā gadā. Auto sola iekarot simpātijas ar savu braukšanas dinamiku, tomēr kompānija arī sola atjauninātas funkcionālās inovācijas.

Tesla Model S – inovatīvs elektriskais auto

Nākamajā gadā nav iespējams ieiet bez inovācijām elektrisko auto jomā. Atšķirībā no iepriekšējiem modeļiem, jaunais auto solās būt vēl labāks. Auto būs ieguvis arī dažas patiešām inovatīvas funkcijas.

Volvo XC90 – visurgājēju cienītājiem

Volvo sev liek ļoti reālus un nopietnus mērķus. Šis jaunais auto tirgū parādīsies jau pavisam drīz. Tas ir ieguvis dažus jaukus papildinājumus, salīdzinot ar iepriekšējo modeli.

Saistītās tēmas: 2017AutoJaunumimodeļi

youtube icon
Abonēt youtube