Jau trešo gadu pēc kārtas, 27.oktobrī, Rīgā, notiks profesionālās izaugsmes konference darba meklētājiem (Y)Our Future in Latvia*. Nemainīgi, katru gadu, 95% cilvēku vecumā no 19 līdz 34 gadiem, kuri reģistrējās konferencei, jautā: “Kā kļūt par profesionāli pievilcīgu kandidātu? Vai esmu vajadzīgs Latvijas darba tirgum?”.

(Y)Our Future in Latvia profesionālās izaugsmes konferences mērķis ir veicināt dialogu starp uzņēmumiem un darba meklētājiem, kā arī nākamo 5 gadu laikā sekmēt spēcīgu un konkurētspējīgu profesionāļu skaita pieaugumu Latvijas darba tirgū. Iepriekšējo divu pasākumu laikā tika atbalstīti ap 200 dažādu nozaru speciālistiem.

27.oktobrī (Y)Our Future in Latvia konference dos iespēju 160 iepriekš reģistrētiem dalībniekiem personīgi iepazīties ar vairāk kā 30 cilvēkresursu un personāla vadības speciālistiem no dažādu nozaru uzņēmumiem, saņemt individuālo CV vērtējumu (vai pēc izvēles – darba pārrunu simulācijas sarunas novērtējumu), uzdot aktuālos jautājumus par profesionālās izaugsmes iespējām.

Konferenci atbalsta Latvijas vadošās augstskolas, vairāki privātie, uz izaugsmi vērsti, uzņēmumi, kā arī vairākas nevalstiskās organizācijas un apvienības.

Šogad jau 12 dienas pirms pasākuma dienas mums nācās noslēgt reģistrāciju – vairāk dalībnieku nespējām šoreiz uzņemt!

Pasākuma piedalās: personāla atlases un vadības, cilvēkresursu nozares speciālisti (SEB, Rimi, Eiro Personāls, TELE2, airBaltic, Sentor Farm, Ernst&Young, ATEA, Circle K, Cabot, McDonalds), kā arī Latvijas motivējošākie runātāji (Zane Veinberga, Kaspars Cveiģelis, Marta Kāle).


Foto: Pixabay

Saistītās tēmas: AptaujajauniešiLatvija

youtube icon
Abonēt youtube