Vai esi kādreiz dzirdējusi par apbrīnojami skaistajiem rozā Himalaju sāls kristāliem, kas nākuši taisnā ceļā no Himalaju kalniem? Ja neesi par to dzirdējusi, tad zini, ka rozā Himalaju sāls ir neskaitāmu pārsteidzošu labumu pārpilns.

Rozā Himalaju sāls ir 100% tīrs no konservantiem. Tas ir dabīgs sāls, kas iegūts no Himalaju kalniem. Šis sāls apmierinās visas jūsu vēlmes labāk, kā to dara tradicionālais sāls. Šo rozā sāli var lieliski izmantot arī vannā. Tas ir lieliska alternatīva un paskaidrosim kādēļ!

1. Cukura līmenis asinīs

Rozā Himalaju sāls palīdz regulēt cukura līmeni asinīs. Tā sastāvā ir 84 dažādi minerāli, un 4 no tiem ir neizmērojami svarīgi cukura līmeņa regulēšanā – hroms, vanādijs, mangāns un magnijs. Šie minerāli palīdz sagremot cukurus, cietes un līdzsvaro cukura līmeni asinīs.

2. Gremošana

Vai zināji, ka parastā sāls ir visai nepatīkama mūsu kuņģim? Rozā Himalaju sāls ir svarīgs gremošanas palīglīdzeklis, tā palīdz pārtikai brīvi pārvietoties par gremošanas traktu. Rozā sāls stimulē dziedzerus, kas ražo kuņģa sulu, kā arī stimulē skābi un fermentus kuņģī, zarnās un aknās.

3. Asinsspiediens

Šis sāls palīdz saglabāt veselīgu asinsspiedienu. Rozā Himalaju sāls satur minerālvielas, kas palīdz novērst augstu asinsspiedienu. Kad sajauc šo sāli ar ūdeni, tas var palīdzēt organismam regulēt veselīgu asinsspiedienu.

4. Regulē ūdens daudzumu organismā

Šis sāls palīdz regulēt pareizu ūdens daudzumu asinīs. Tradicionālais sāls to nedara. Tas vai nu saglabā ūdeni organismā pārāk daudz vai rada dehidrāciju. Rozā Himalaju sāls nodrošina elementus, kas organismam nepieciešami, ļaujot regulēt pareizo ūdens daudzumu ķermenī. Tas palīdz izvadīt lieko ūdeni ārā no ķermeņa, nepieciešamo saglabājot.

5. Elpošanas sistēma

Rozā Himalaju sāls elpošana palīdz pret dažādām elpošanas sistēmas problēmām, ieskaitot sinusītu, bronhītu, astmu un alerģijas.

6. Ādas problēmas

Pētījumi rāda, ka rozā Himalaju sāls palīdz cīnīties ar tādām ādas problēmām, kā psoriāze, akne, sausa āda, insektu kodumi un vēl. Sāls izvada no ķermeņa toksīnus, kas barojas ādā. Tāpat sāls sastāvā esošās minerālvielas lieliski uzlabo ādas veselību, piemēram, hroms, cinks, jods un sērs.

7. Muskuļi

Rozā Himalaju sāls līdzsvaro elektrolītus. Muskuļu krampji rodas minerālvielu un šķidruma trūkuma rezultātā. Himalaju sāls nodrošina pietiekami minerālvielu daudzumu, kas regulē šķidruma līmeni organismā, tādējādi novēršot krampjus.

8. Menstruālie jautājumi

Lai mazinātu krampjus, spiedienu un stabilizētu ķermeņa šķidrumu menstruāciju laikā, mērcējies siltā vannā, kurā izšķīdināts rozā Himalaju sāls.

9. Zobi

Rozā Himalaju sāls satur daudz kālija, kas palīdz smaganu veselībā, kā arī citas minerālvielas, ieskaitot kalciju, kas palīdz saglabāt zobu veselību. Daudzi cilvēki atzinuši, ka zobu veselība uzlabojusies pēc tam, kad regulāri mute tikusi skalota ar rozā Himalaju sālsūdeni.

10. Detoksikācija

Kad vannas ūdenim pievienojat rozā Himalaju sāli un pēc tam tajā mērcēsieties, tā no ķermeņa burtiski izvelk visus toksīnus. Tas veicinās ķermeņa vispārējo darbību un mazinās muskuļu sāpes.

 

Saistītās tēmas: minerālvielasrozā Himalaju sālssālsveselība

youtube icon
Abonēt youtube