Tims Huks uzsāk preses konferenci ar to, ka uzsver: “TV nākotne balstās uz aplikācijām.” Un ko “Apple” darījis lietas labā? 

Šobrīd radītas 8000 aplikācijas, kas aptver neiedomājami daudz kategoriju – fitnesu, kulināriju un pat spēles.

Tādēļ “Apple TV” piedāvās vieno no pasaulē populārākajām spēlēm “Minecraft“. “Tagad vari celt jaunu pasauli savā “Apple TV” kopā ar draugiem, izmantojot savus “iPhone” un “iPads”.

Tāpat iespējams skatīties filmas, seriālus un dažnedažādu video saturu. Un labākais, izveidota jauna aplikācija, kas šo video skatīšanās procesu padara interaktīvāku. Twitter piedāvā iespēju skatīties izvēlēto video un blakus redzēt jaunāko informāciju, tvītus par notiekošo.

Šodien laista klajā jauna aplikācija, pavisam vienkārši – TV. Vieta, kur piekļūt visiem mīļākajiem seriāliem, filmām un šoviem.

Aplikācijā pieejamas vairākas opcijas, kas atvieglo TV skatīšanos – “Up Next” sadaļa, kas parāda sērijas, kas sekos, iespējams izdalīt šovus, seriālus atbilstoši kategorijai: sports, izklaide u.c. Tāpat pieejams veikals, kurā iegādāties iTunes filmas un video.

Galvenajā “Whatch Now” sadaļā atrodas filmas, seriāli atbilstoši popularitātei un dažādām tēmām. Tāpat dažādi uzlabojumi sniegti “Siri” opcijai.

“TV” aplikācja būs pieejama decembrī, sākotnēji vien ASV uz “Apple TV“, “iPhone” un “iPads”.

 

Saistītās tēmas: AppleApple TVTelevīzija

youtube icon
Abonēt youtube