Linda un Hosams Abu Meri. Foto: Instagram @linda_abumeri

No 12. februāra kanālā TV3 ar jaunāko sezonu atgriežas sarunu raidījums “Zilonis studijā”. Šajā sezonā līdzšinējiem raidījuma vadītājiem Agnesei Drunkai un Oskaram Leperam pievienojas Linda Abu Meri, lai kopīgiem spēkiem šķetinātu sabiedrībai aktuālus tematus, par kuriem skaļi runāt vai pat apvaicāties bieži vien ir neērti.

Dejas ap stieni, resnīšu diskriminācija, dīvainās fobijas, diagnoze – “vēzis”, par ko strīdas ģimenē – tie ir tikai daži no sarunu tematiem, kuros šajā sezonā iedziļināsies eksperti un raidījuma viesi ar saviem pieredzes stāstiem, informē raidījuma veidotāji.

“Jūtos ļoti pacilāta un iedvesmota, šī ir ļoti patīkama atgriešanās. Nebiju iedomājusies, ka esmu tik ļoti noilgojusies pēc televīzijas. Ekrānam piemīt savs šarms, tas iedod enerģiju darīt vairāk, labāk un izstāstīt stāstus, kas ir būtiski. Būs daudz patiešām aktuāli temati – citi vieglāki, citi nopietnāki – strādāsim ar vienlīdz lielu atdevi, lai mūsu skatītājiem būtu interesanti skatīties,” savu pievienošanos raidījumam komentē Linda Abu Meri.

Kā zināms, pēc tam, kad vīrs Hosams Abu Meri iecelts par veselības ministru, žurnāliste, raidījumu vadītāja Linda Abu Meri pārtraukusi darba gaitas Latvijas Televīzijā. “Rīta Panorāmu” viņa vadīja deviņus gadus.

“Šajos gados “Rīta Panorāmas” komanda kopā ar Lindu ir izveidojusi skatītāju iecienītāko rīta ziņu programmu. Viņa ir bijusi klāt gan notikumos, ar kuriem lepojas visa Latvija, gan brīžos, kad visiem ir sāpīgi. Tas ir prasījis daudz spēka, taču devis arī daudz enerģijas skatītāju atzinības dēļ,” komentēja LTV Ziņu dienesta direktore Iveta Elksne.

Žurnāliste, raidījumu vadītāja Linda Abu Meri toreiz sacīja: “Kad pirms gandrīz desmit gadiem sāku darbu Latvijas Televīzijā, tas bija lēciens nezināmajā – man nebija ne jausmas, kā tas būs un ko sagaidīt, bet bija ļoti liela vēlme visu izdarīt pēc iespējas labāk. “Rīta Panorāma” bija vēl pavisam jauns raidījums, un esmu priecīga un pateicīga, ka, vienlaikus pašai mācoties, man ir bijusi iespēja piedalīties tās veidošanā un izaugsmē, pamazām kļūstot par visvairāk skatīto rīta pārraidi televīzijas ēterā.”

“Pēdējie gandrīz desmit gadi man nesuši kolosālu profesionālu izaugsmi, jo Latvijas Televīzijā kvalitātes latiņa ir ļoti augsta – šeit nekad nepietiek ar “būs labi”, šeit der tikai “vislabāk!”. Paldies skatītājiem, kas to novērtē ar savu uzticību un mīlestību!” uzsvēra žurnāliste.

Lasiet arī: Ķengaragā atvērts otrais Lidl; pirmais klients rindā stāvēja no diviem naktī

Lasiet arī: Patmalniece, Krivenchy un citas slavenības jaunā šovā meklēs viltvāržus Latvijas ģimenēs

Lasiet arī: Auklēšanās ar otru nebūs! Mīlestības un attiecību horoskops februārim

Lasiet arī: «Vieglprātīgs koptēls» – stila eksperti kritizē Mieriņas manikīru, matus un apģērbu

Lasiet arī: Trīs zodiaka zīmes, kam šis gads nesīs milzu veiksmi

Lasiet arī: Numeroloģe: Ceriņi pat karmiski un numeroloģiski bija nesaderīgi

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube