Dziesma “Like A Melody” ir jaunākais pazīstamā pašmāju dīdžeja un deju mūzikas producenta “[Ex] da Bass” radio singls. Dziesmas video filmēts Igaunijā.

Šobrīd dziesma skan ne vien Latvijā, bet gūst panākumus arī Igaunijā un Lietuvā. Savā klubu un radio dziesmu sarakstā to iekļāvuši vairāki pazīstami dīdžeji Baltijas valstīs. Bet jau novembra vidū ar īpašu servisu palīdzību tā tiks izplatīta arī citu Eiropas valstu dīdžejiem.

 

Jana Kask stāsta: “Es jau sen pazīstu Latvijas top deju mūzikas producentus. Savulaik pat esmu uzstājusies “Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvā”, jo biju nominēta ar dziesmu “Anno Domini”, kas tika ierakstīta sadarbībā ar jūsu slaveno producentu apvienību “Boyza II”. Kad “[Ex] da Bass” mani uzaicināja piedalīties dziesmas “Like A Melody” ierakstā, es daudz nedomāju un piekritu uzreiz.”

[Ex] da Bass” kopā ar saviem kolēģiem Lotaru Lodziņu un Jāni Kalvi stāsta: “Pirms kāda laika, veidojot remiksu vienai no grupas “Brainstorm” dziesmām, radās ideja pilnīgi jaunam skaņdarbam. Tam mums bija nepieciešams labs vokāls, un uzreiz atcerējāmies par igaunieti Jana Kask, ar kuru dažādu projektu ietvaros bijām sadarbojušies jau iepriekš. Mēs viņai aizsūtījām dziesmas instrumentālo versiju, un viņa radīja melodiju un vārdus. Vēlāk mēs pieslīpējām pēdējās nianses, un dziesma, mūsuprāt, izdevās ļoti interesanta. Kad viss bija gatavs – Jana vēlējās veidot arī videoklipu.

Videoklipam igaunietes Jana Kask acīs ir īpaša nozīme:

Like A Melody” videoklipā es stāstu par to, ka dažreiz mums mīļi cilvēki ne vienmēr novērtē cilvēka iekšējo būtību, vērtējot tikai ārējo izskatu. Protams, stāsts ir ar laimīgām beigām – rēgs kļūst par cilvēku, atrod sevi, pat neskatoties uz to, ka mīļotais cilvēks viņu pamet. Es ceru, ka, noskatoties šo videoklipu, ikkatrs no jums radīs sev kādu jaunu stāstu, kas palīdzēs kļūt laimīgākiem un tādiem, kādi mēs patiesi vēlamies būt.

Avots

Saistītās tēmas: [Ex] da BassDJJana KaskLike A Melody

youtube icon
Abonēt youtube