No šā gada 15.novembra Pasažieru vilciens piedāvā iespēju iegādāties e-biļetes mobilo ierīču aplikāciju lietotājiem.

Mobilo ierīču aplikāciju lietotājiem (Android un iOS operētājsistēmām) būs pieejamas vienreizējās braukšanas biļetes un bagāžas biļetes vienā virzienā un braucieniem turp un atpakaļ.

E-biļetes cena ir tāda pati, kā pērkot kasē un, tās var iegādāties izmantojot VISA; VISA Electron; MasterCard un Maestro maksājuma kartes.

Šobrīd mūsu mobilo ierīču aplikācijas ir lejuplādējuši vairāk nekā 66 tūkstoši lietotāju. Lai piekļūtu e-biļešu iegādei lejuplādējiet Pasažieru vilciens aplikācijas atjauninājumus App Store un Google Play vietnēs.

Šis jaunievedums priecēs pasažierus, kas iecienījuši braukšanas biļetes iegādāties internetā. Tagad viedtālrunī vai planšetdatorā e-biļeti iegādāties kļuvis vēl ātrāk un ērtāk, uzsver AS “Pasažieru vilciens” Pasažieru pārvadājumu departamenta vadītājs I.Zaļais.

Kopš e-biļetes ieviešanas Pasažieru vilciens mājas lapā ir pārdotas vairāk nekā 12 tūkst. e-biļetes, pirkumu kopējā vērtība pārsniedz 20 tūkst. EUR.

Nākamajā gadā plānojam piedāvāt iespēju internetā, tai skaitā mobilo ierīču aplikācijās, iegādāties arī dienu un mēneša abonementa biļetes.

Kā alternatīvu biļetes apmaksas iespēju, plānojam ieviest biļešu tirdzniecību, kā starpniekus izmantojot mobilo sakaru operatorus.

Detalizēta informācija par vilcienu kustību atrodama PV mājas lapā, mobilajās aplikācijās, Rīgas Centrālās stacijas Klientu apkalpošanas centrā, kā arī zvanot pa bezmaksas dzelzceļa uzziņu tālruni 80001181.

Par AS Pasažieru vilciens

Uzņēmums dibināts 2001.gada 2.novembrī. AS Pasažieru vilciens ir vienīgais iekšzemes sabiedriskā transporta pakalpojumu sniedzējs, kas pārvadā pasažierus visā Latvijas teritorijā pa dzelzceļu. AS Pasažieru vilciens dibināta saskaņā ar VAS Latvijas dzelzceļš restrukturizācijas programmu.

 

 

 

 

 

 

Saistītās tēmas: e-biļetesPasažīeruVilciens

youtube icon
Abonēt youtube