Lielākā daļa sieviešu savu dzīvi nevar iedomāties bez skropstu tušas. Viena to klāj plānā kārtā, lai tikai nedaudz izceltu acis, cita meklē variantus, kā tās padarīt izteiksmīgākas, garākas un biezākas.

Šeit būs daži padomi, kas saistīti ar skropstu tušām, kuri noteikti mainīs tavu ikdienu.

1. Klāj arī otrā pusē skropstām

Kad, kā ierasts, esi uzklājusi pirmo skropstu tušas kārtu, ļauj tai nožūt. Pēc tam ar skatu uz leju, uzklāj skropstu tušu otrā pusē skropstām un ar vieglām kustībām pacel skropstas, lai tās kļūst vēl biezākas un atliektākas. Pēc tam atkal klāj tušu kā parasti skropstu virspusē.

2. Izmanto pūderi

Lai skropstas izskatītos daudz biezākas, pirms klāj skropstu tušu, ar smalku otiņu “iepūderē” skropstas. Tādā veidā tuša daudz labāk klāsies un turēsies uz skropstām, padarot tās biezas.

3. Uzsildi

Ja tava skropstu tuša sāk nedaudz zaudēt savu konsistenci un kļūst sausa, veidojot tušas kamolus, pirms tās lietošanas, ieliec to traukā ar siltu ūdeni. Karstums šķidrina tušu, padarot vieglāku tās uzklāšanu. Tomēr, pirms to dari, pārliecinies, ka tuša ir pavisam aiztaisīta. Un, ja skropstu tušas birstīte ir jau vecāka par trīs mēnešiem, tad, iespējams, labāk no tās atbrīvoties.

4. Klāj to arī uz skropstu līnijas

Kad klāj tušu, centies to klāt arī uz pašām skropstu saknēm un ar vibrējošām kustībām no saknēm uz augšu krāso skropstas. Tādā veidā radīsi efektu, ka uz skropstu līnijas ir laineris, izceļot acis.

5. Ja skropstu tuša nedara to, ko vēlies

Ja klājot skropstu tušu, saproti, ka rezultāts nav tāds, kādu vēlējies – par daudz tušas un izveidojušies tušas kamoliņi – ņem mīkstu zobu birsti vai tīru skropstu tušas birstīti un izķemmē skropstas.

6. Nebaidies sajaukt formulas

Ja vēlies īpašu skropstu izskatu, nebaidies mainīt skropstu tušas. Dažkārt vienlaicīgi divu tušu izmantošana rada ideālu izskatu. Ja vēlies, klāj pagarinošo skropstu tušu un tai pāri ūdens noturīgo, tādā veidā skropstās ieslēdzot pagarinošo tušu, padarot to ilgnoturīgāku.

7. Maini tušas klāšanas virzienu

Lai uzlabotu skropstu izskatu, mēģini mainīt virzienu, kādā klāj tušu. Ja vēlies biezu skropstu efektu, tušas birstīti turi horizontāli, ja vēlies izcelt katru skropstu, birstīti turi vertikāli. Ja vēlies atvērtu acu efektu, tušu klāj virzienā uz degunu. Ja vēlies vairāk dabisku izskatu, tušu klāj virzienā uz āru.

 

Saistītās tēmas: sievieteskaistumsskropstas

youtube icon
Abonēt youtube