Esi izlēmis pagatavot saviem draugiem, radiem, ģimenei kaut ko īpašu, tomēr nezini, ko īsti? 

Šeit būs lieliska alternatīva jau pierastajiem speķa pīrāgiem. Moderni – čedaras siers, krēmsiers un bekons. Galvojam, taviem mīļajiem garšos!

Sastāvdaļas:

220 grami krēmsiera

1/2 250 grami bekona, sakapāts

1 tējkarote mīļāko garšvielu

kārtainā mīkla

gandrīz glāze čedaras siera, smalcināts

loki dekorēšanai


1. Uzkarsē pannu, izcep bekonu, līdz tas kļūst kraukšķīgs. Gabaliņiem jābūt maziem.

2. Uzkarsē krāsni līdz 190 grādu temperatūrai.

3. Krēmsieram pievieno izvēlētās garšvielas un sacepto bekonu. Kārtīgi izmaisi. Pagaršo un, ja nepieciešams, pievieno vēl garšvielas.

4. Ar miltiem pārkaisi virsmu, kur klāsi kārtaino mīklu (lai nepielīp pie virsmas). Kārtīgi izrullē, lai būtu plāna. Izmantojot picas nazi, sagriez mīklu 36 vienādos gabaliņos.

5. Izvēlies mafinu pannu, to iesmērē ar eļļu. Divus mīklas gabaliņus liec formā. Divas karotes krēmsiera liec virsū mīklai.  Ar pildījumu vari būt dāsna. Pārber ar sieru.

6. 190 grādu temperatūrā cep apmēram 10 minūtes vai arī – līdz siers kļuvis zeltaini brūns.

7. Ņem ārā no krāsns un izdaiļo ar lokiem vai ko citu. Pasniedz siltus.

Lai labi garšo! 🙂

Avots

Saistītās tēmas: bekonspīrāgireceptesiersuzkoda

Komentāri 0

youtube icon
Abonēt youtube