Pēc tam, kad Kailija debitēja ar savu pirmo sadarbības kolekciju, kas tika veidota kopā ar māsu Kloju Kardašjanu (kolekcijas nosaukums “Koko Kollection“)  un pēc tam, kad tika izziņots, ka ar māsu Kendalu veidos savu saulesbriļļu līniju, jaunākā māsa izziņoja, ka klajā tiks laista viņas svētku kosmētikas līnija.

Līdz šim Kailija Dženera veiksmīgi radījusi savu kosmētikas līniju, un tā šobrīd tiek izpirkta vienā mirklī, tādēļ nav brīnums, ka tikusi radīta arī īpašā Ziemassvētku kolekcija.

Šajā kolekcijā Dženera īpaši pacentusies, jo tiek piedāvāta ne tikai neskaitāmu veidu kosmētika, bet arī īpašas dāvanas, kuras varēs iegūt, ja iegādāsies kaut ko no jaunās kolekcijas tieši “Melnajā piektdienā”.

Jaunajā kolekcijā tiks iekļauta jauna acu ēnu palete, kurai beidzot klāt ir spogulis. Neskaitāmi skaistuma blogeri norādījuši uz to, ka tieši spogulis šo acu ēnu paleti padara par mazvērtīgu un liek sniegties pēc citas paletes.

Tāpat būs pieejamas jaunas krēmveida acu ēnas, ikoniskās lūpu krāsas un pavisam jauni lūpu krāsu toņi, par kuriem runā teju viss internets.

 

Saistītās tēmas: kosmētikaKylie JennerKylie LipKitmode

youtube icon
Abonēt youtube