Vai esi pamanījusi, cik nogurusi, pelēcīga un visādi citādi nedzīva izskatās tava sejas āda pēc tam, kad esi atgriezusies mājās no darba? Noteikti esi!

Mēs visas šīs problēmas nereti cenšamies atrisināt ar dažādiem veikalos nopērkamiem krēmiem, taču šoreiz piedāvājam tev pavisam dabīgu, mājās pagatavojamu sejas masku, kas pāris minūšu laikā sejas ādai atgriezīs dabīgo mirdzumu un krāsu.

Sastāvdaļas: 2 ēdamkarotes bezpiedevu jogurta un 1 ēdamkarote svaiga medus. Visu sajauc viendabīgā masā. Ja masa ir par šķidru, pievieno vēl medu. Ja šķiet pārāk lipīga un bieza, pievieno vēl jogurtu.

Uzklāšana: sākumā obligāti notīri seju, nomazgā un noņem visu kosmētiku. Sejas ādai jābūt pilnīgi tīrai. Nosusini sejas ādu ar mīkstu dvieli. Tagad klāj pagatavoto masku. Klāj to gluži tāpat kā jebkuru citu sejas masku (vieglākai uzklāšanai vari izmantot tonālā krēma otu, kuru neizmanto vai īpašu sejas masku aplikatoru).  Masku klāj vienmērīgā kārtā, izvairies no acu un lūpu zonas.

Maskai ļauj iedarboties apmēram 15 minūtes, pārliecinies, ka tā līdz galam nenožūst. Pēc tam maigi, ar remdenu ūdeni noskalo seju. Kad seja noskalota, viegli apšļaksti to ar aukstu ūdeni. Nosusini seju un gatavs!

Šo procesu vari atkārtot katru otro dienu. Maska atvieglos sejas ādas stāvokli un padarīs to maigu un mirdzošu. Tāpat maska padarīs ādu elastīgu un atbrīvos no nevēlamā sejas iedeguma.

 

 

Saistītās tēmas: DIYjogurtsmedussejas maskaskaistums

youtube icon
Abonēt youtube