Grims mūs var padarīt īpaši skaistas, tomēr nereti tas spēj izcelt to, ko mēs labprātāk noslēptu. 

Šeit būs 5 visbiežāk pieļautās kļūdas, kuras mums neviļus liek izskatīties vecākām.

1. Nepareizs tonālais krēms. Tonālais krēms, kurš ir pārāk gaišs, izcels visas krunciņas. Jo vecākas kļūstam, jo vairāk jāpievērš tam uzmanība. Jāmeklē siltāki toņi un nedaudz šķidrākas konsistences krēms, kuram piemīt gaismu atstarojošas īpašības. Pelēcīgu ādu atdzīvinās, liks izskatīties veselīgākai un jauneklīgākai. Kad klāj tonālo krēmu, izvairies no biezas kārtas. Vislabāk klāj to plānā kārtā. Biezs grims liek izskatīties vecākais, nekā tu esi.

2. Pūderis tuvu acīm. Kad runa ir par pūderiem, kompaktpūderu vietā izvēlies birstošo. Izvairies klāt pūderi vietās, kurās ir grumbiņas un krunciņas. Pūderis lieliski maskēs spīdīgu ādu, tomēr izvairies no acu zonas, tu taču nevēlies papildus izcelt savas nepilnības.

3. Acu laineris uz apakšējās acu līnijas. Šāda veida lainera klāšana acis padara šaurākas, nekā tās ir, un pastiprināti pievērš nevajadzīgu uzmanību vārnu kājiņām un tumšajiem lokiem zem acīm. Tas pats attiecas uz skropstu tušu uz apakšējām skropstām. Tā vietā, lai iezīmētu apakšējo acu līniju, uzsvaru liec uz augšējām skropstām. Atliec tās, izvēlies biezu skropstu tušu, iekrāso skropstas un ar krēmīgas konsistences acu zīmuli iekrāso augšējo skropstu līniju. Acis izskatīsies lielākas un izteiksmīgākas.

4. Skarbas lūpas. Nākot gadiem, lūpas mēdz kļūt plānākas, tādēļ izvairies no tumšām lūpu krāsām. Tā vietā izvēlies lūpu krāsu, kura ir vien toni tumšākā par tavu dabīgo lūpu krāsu. Tāpat izvairies no tām lūpu krāsām, kurām tieksme sausināt lūpas. Tāpat vienmēr izvēlies lūpu zīmuli, tādā veidā aizpildīsi lūpas, mazinot iespējamību, ka lūpu krāsa sprēgās un sadalīsies, radot pavisam nepatīkamu skatu.

5. Novecojis matu sakārtojums. Ja gadiem neesi mainījusi matu sakārtojumu, tad ir pienācis laiks! Novecojis matu sakārtojums var padarīt vecāku, nekā patiesībā esi. Jauns griezums, krāsa un sakārtojums noteikti spēs atdzīvināt novecojušu izskatu, padarot jauneklīgāku.

Saistītās tēmas: grimsizskatsmatu sakārtojumssievieteskaistums

youtube icon
Abonēt youtube