Nenoliedzami, šis gads tika pavadīts modes šovu aizkulisēs un no slavenību grima māksliniekiem uzzinājām izcilus trikus, kā šajā sezonā izskatīties izcili.

Sākot ar ideālo kaķacs grimu, līdz tam, kā satriecošo grimu saglabāt visas dienas garumā.

Šeit būs 2016. gada vislabākie grima padomi, kurus likt lietā vēl gada nogales pasākumos un ieiet 2017. gadā, izskatoties izcili.

Izteiksmīgi un izgaismoti vaigu kauli: grima mākslinieks Pats MakGrets stāsta, ka vislabākais veids, kā izgaismot un izcelt vaigu kaulus, ir izvēlēties krēmveida un pūderveida izgaismotājus. Sākotnēji uz vaigu kauliem klāj krēmveida izgaismotāju un pēc tam pāri pūderveida izgaismotāju. Kārtu kārtas ļaus izcelt vaigu kaulus un saglabās noturību dienas garumā.

Skaistas, formīgas uzacis: uzacu koriģēšana laikā, kad netiec pie sava skaistumkopšanas meistara, var būt visai ķēpīga lieta. Kā neizraustīt par daudz? Kā nesabojāt skaisto formu? Pavisam vienkārši! Ar savu mīļāko un piemērotāko uzacu zīmuli precīzi iezīmē uzacu formu, kādu vēlies. Tās nofiksē, bet matiņus, kas palikuši ārpus iezīmētās uzacu līnijas, ar pinceti izrausti. Šādā veidā saglabāsi skaistas uzacis, tās neizraustot pārāk daudz un nesamaitājot ar tādām pūlēm audzētās uzacis.

Neatstāj nekādus grima pleķus: vai ir gadījies tā, ka klāj skropstu tušu, bet tā nejauši nonāk uz taviem plakstiņiem, deguna vai vaiga? Un mēģinot to notīrīt, gadījies sabojāt visu grimu? Neuztraucies, ir pavisam vienkāršs risinājums. Ja gadījusies ķibele, nosmērējot plakstiņu, pagaidi, kad nožūs skropstu tuša, un tad ar vates kociņu vieglām kustībām notīri smērējumus.

Izskaties ideāla jebkurā fotogrāfijā: šis svētku laiks nozīmē to, ka noteikti tiks radītas neskaitāmas fotogrāfijas, lai iemūžinātu satriecošos svētkus. Tomēr tas uzliek atbildību, jo jebkurā fotogrāfijā taču gribas izskatīties lieliski. Lielākā kļūda, ko pieļaujam, ir pārāk gaišs konsīleris un tonālais krēms, kura SPF ir pārlieku augsts. Fotogrāfijās šīs lietas ļoti izceļas, tavu seju padarot nedabisku un tā izskatīties kā kūkai. Vienmēr izvēlies pūderi, lai nofiksētu tonālo krēmu, bet pašu tonālo krēmu izvēlies atbilstoši savam ādas tipam un tonim. Ideālo toni var noskaidrot, izvēloties trīs vistuvākos toņus savam ādas tonim, pēc tam visus trīs, vienu blakus otram, vieglā līnijā klāj no vaigu kauliem līdz zoda līnijai. Pēc tam izej dabiskā gaismā un paskaties spogulī. Tas tonālā krēma tonis, kurš būs teju vai spogulī neredzams, būs tavs īstais!

 

Saistītās tēmas: grimspadomiskaistums

youtube icon
Abonēt youtube