Labdien,

Es, Linda Kinca-Miss Latvia 2016, esmu atgriezusies manā mīļā Latvijā. Esmu priecīga būt mājās kopā ar savu ģimeni un draugiem.

3 nedēļas, kuras pavadīju Vašingtonā bija saspringtas, bet neaizmirstamas. Mēs gulējām 4-6 stundas, bet katru dienu iesāku ar lielu prieku un godu, zinot, ka mani atbalsta Latvijā. Mums bija organizētas privātas ekskursijas lielākajos un intersantākajos tūrisma objektos ( Baltā māja, Kapitolijs, New York, izbraukums ar kuģi pie Neatkarības statujas, teātra un TV šovu apmeklējumi, bāreņu skolas apmeklējums). Esmu iemīlējusies Amērikā un tās cilvēkos, kuri vienmēr ir smaidīgi un pozitīvi noskaņoti.

Ļoti centos tikt Top 20, biju ļoti tuvu tam-izgāju 2kārtām talantu sacensībās,kurus vērtēja prof.žūrija un iekļuvu no 91 meitenēm Top-10, visa cerība bija uz Latviešiem, bet diemžēl pietrūka balsis tautas balsojumā, laikam mēs vēl neesam iemācījušies atbalstīt viens otru, bet ceru, ka ar katru gadu cilvēki vairāk un vairāk atbalstīs tos, kuri ar godu reprezentēs Latviju pasaulē.

Sporta sacensībās no 130 dalībniecēm biju atkal fināliste, tur gan man pietrūka prasmes peldēšanā. Vieglatlētikā biju vienmēr viena no pirmajām, bet, diemžēl, peldēšana nekad nebija mana stiprā puse.

Ļoti gaidīju finālu, lai parādītu pasaulei, ka Latvija dzīvo kreatīvi un talantīgie cilvēki, mana vakarkleita, kuru man priekš Miss World speciāli šuva Latvijas dizainere Agnese Eiduka, atspoguļoja Latvijas dabu ziemā. Ar lepnumu vilku to mugurā un gāju uz skatuves iekārot skatītāju sirdis.

Kad vinnēja Miss Puertoriko, biju priecīga par vinju, es paspēju ar viņu sadraudzēties sagatavošanas procesa laikā. Viņa ir gudra, atklāta un sirdsnīga meitene. Apsveicu viņu ar uzvaru!

Pēc skaista fināla MGM teātrī man pakaļ uz viesnīcu atbrauca šoferis, kuru atsūtīja Latvijas Vēstnieks ASV Teikmaņa Kungs, kas dienu pirms fināla Vašingtonā, atsūtīja man puķes ar iedvesmojošiem novēlējumiem finālvakaram un kurš savukārt, personīgi mani uzņēma Vēstniecībā un apsveica ar sasniegumiem Miss World konkursā. Pieņemšana bija ļoti silta un sirdsnīga. Pie kafijas aprunājām manu dzīvi pēc manas uzvaras konkursā “Miss Latvia 2016” un es sapratu, ka mana dzīve patiešām ir mainījusies. Es nekad nevarētu iedomāties, ka manos 18 gados, es apsveikšu Latviešus neatkarības dienā Šveicē, došu neskaitāmas intervijas Latvijas mēdijiem, mani uzrunās jaunas meitenes un teiks, ka esmu viņiem kā piemērs, lai pilnveidotu sevi, uzstāšos uz skatuves visprestīžajā skaistumkonkursā, kuru skatījās liels cilvēku skaits un būšu pozitīvi pārsteigta, kad piezimēšos Latvijā-aģentūras “Miss and Mr Latvia”pārstāvis sagaidīs mani jau pie lidmašīnas-uz lidlaukuma un lidostā mani gaida atbalstītāji, mana ģimene un draugi. Es, godīgi, necerēju sajust tik lielu atbalstu no sponsoriem, privātpersonām un apkārtējiem-tas viss iedvesmoja mani un lika lepoties par Latviju un Latviešiem.

Saistītās tēmas: Linda KincaMiss LatvijaMiss World

youtube icon
Abonēt youtube