“Sunset Festival”, kas tik veiksmīgi un ar lielu atsaucību šovasar sākās Siguldas pilsdrupu estrādē, nākamvasar paplašināsies un ietvers sevī arī Lietuvu. Festivāla koncepts paliek nemainīgs – vienas dienas pasākumi ar pazīstamiem dažādu žanru solomāksliniekiem un grupām. Atsevišķi koncertpasākumi var notikt dažādos datumos un pat atšķirīgās vietās. Galvenais, lai tās būtu arhitektoniski un/vai sajūtu ziņā unikālas koncertvietas.

Šajā Pirmsziemsvētku laikā Lietuvas “Sunset Festival” izsludina pirmos māksliniekus – amerikāņu alternatīvā roka grupu Evanescence -, kas 21.jūnijā uzstāsies Traķu pilī.

Grammy, MTV, WMA, Kerrang! un virknes citu balvu ieguvēji, kuru ieraksti pārdoti vismaz 25 miljonu tirāžā, tik īpašajā Traķu pils gaisotnē sniegs vienīgo koncertu Baltijas valstīs.

Evanescence radās 1995.gadā ASV Arkanzas pavalsts Litlrokas pilsētā. Karjeras sākotnē grupa ieraksta demo albumu “Origin”, savukārt 2003.gadā tiek izdots pilnvērtīgs debijas albums “Fallen”, kas virknē valstu iegūst vairāku platīna statusu un atnes mūziķiem 2 Grammy balvas. Kopumā pārdots vairāk nekā 17 miljoni debijas albuma kopiju; videoklipi megahitiem “Bring Me To Life”, “My Immortal” un “Going Under” Youtube vietnē noskatīti simtiem miljonu reižu.

Biļešu iepriekšpārdošana sākas 21.decembrī visā “Biļešu serviss” tīklā un www.bilesuserviss.lv

Saistītās tēmas: EvanescenceSunset Festival

youtube icon
Abonēt youtube