Labi zināms fakts – kas mums svētki, tas slavenībām darbs. Ziemassvētki ir korporatīvo pasākumu laiks, kad lielas ofisu kompānijas vai arī draugu kompānijas rīko balles – vēlams dzīvās mūzikas pavadījumā.

It īpaši šāda tendence ir izplatīta Krievijā, kur cilvēkiem ļoti patīk uzdejot pie vecajām, labajām bērnības laika dziesmām.  Daudzas no krievu zvaigznēm ir tik ļoti pieprasītas Jaunā gada pasākumos, ka principā varētu uzstāties tikai vienu mēnesi gadā, lai aprūpētu sevi pārējo 11 mēnešu laikā.

Serjegs Lavrovs ir kompānijas “Kreml Koncert”direktors, promoters ar 20 gadus ilgu stāžu, un viņš stāsta, ka, piemēram, dziedātājas Valērijas uzstāšanās maksā 50–35 tūkstošus eiro, izņēmumu gadījumos viņa var piekrist arī par 25 tūkstošiem.

Tagad ļoti aktuāls ir grupas “Ļeņingrad” solists Sergejs Šnurovs, un par viņa uzstāšanos nāksies šķirties no 50 līdz 100 tūkstošiem eiro.

Filips Kirkorovs vienmēr ir modē, tāpēc viņa honorārs sastāda minimums 100 tūkstošus, un cilvēki ar prieku ir gatavi maksāt šādu naudu, lai tikai estrādes karalis nodzied viņu rīkotajā pasākumā. Bet 30. decembrī vai pašā jaungada naktī summa paaugstinās līdz pat 200 tūkstošiem.

Par Allas Pugačovas dzīvo koncertu pasūtītājiem būs jāatdod 250 tūkstošus eiro. Gadījies arī, kad Pugačovai lūdz novadīt korparatīvu pasākumu kopā ar Maksimu Galkinu, tad viņi piekrituši par summu 300-350 tūkstošiem eiro.

Grigorijs Leps un Valērijs Meladze, iespējams, vienmēr paliks pieprasītāko dziedātāju vidu – par pirmo nāksies samaksāt 100 tūkstošus eiro, bet par otru 50-70 tūkstošiem.

 


Avots

 

Saistītās tēmas: honorārsSlavenbasZiemassvētku Korporatīvi

youtube icon
Abonēt youtube