“Atklāta vēstule aktierim Edijam Zalakam! Ziemassvētku laiks kopā ar saviem mīļajiem ģimenē. Kas gan sirsnīgāks un jaukāks var būt!? Diemžēl šogad manā ģimenē Ziemassvētki nav ar patiesa prieka pilnu sajūtu,” tā savā Facebook profilā raksta kāda māte, kuras dēlu piekāva vairāki vīrieši.

Māte raksta, ka šo svētku prieku nomācis Dailes teātra jaunais aktieris Edijs Zalaks un viņa draugu bezrūpīgā un bravūrīgā izklaide naktsklubā šā gada 22. decembra vakarā. Edijs ar saviem draugiem četratā piekāvuši sievietes dēlu – kluba apsargu, kurš centies ierobežot šīs kompānija bravūru, nevaldāmo tieksmi izklaidēties un uzmākties šī kluba bārmenei. 

Pēc notikuma bariņš esot meties bēgt, acīmredzot saprotot, kas noticis. Kā raksta māte, dēlam uzliktas šuves un par viņa veselību parūpējušies mediķi. “Paldies viņiem!”

Tomēr mātei radušies jautājumi tieši Edijam Zalakam:

Vai tiešām ar Jēkabpils cīņas skolā “SKITS” iegūtajām iemaņām arī turpmāk domājiet risināt ikdienas situācijas un tad doties pie savas ģimenes, vai teātra skatītājiem uzsmaidot tēlot labo dēlu un pozitīvo varoni? Skarba un nožēlojama rīcība!

“Cik patiess vispār ir tas, ko Edijs Zalaks ir teicis savā intervijā: “Vienmēr esmu tiecies uz vislabāko” (intervija šeit). Vai šī 22. decembra nakts rīcība nav jau sava veida jaunā aktiermākslas talanta “zvaigžņu slimība” ar visatļautības iedīgļiem…Lai nu kā, turpmāk, dodoties uz Dailes teātra izrādēm, manas un mūsu ģimenes izjūtas noteikti vairs nevarēs būt tādas kā līdz šim, jo katra reize, kad redzēsim Ediju uz skatuves, atkal un atkal atgādinās par 22. decembra vakara nodarījumu.”

Lai kā man gribētos būt mierā un saskaņā šajā Ziemassvētku laikā, bet novēlēt sirds mieru un gaišus šos Ziemassvētkus nespēju ne Jums, Edij, personīgi, ne arī jūsu ģimenei.

“Saka, ka Ziemassvētki ir arī pārdomu, piedošanas, iekšējā saskaņas un līdzsvara atrašanas laiks. Edij Zalak, Jūs pašlaik esat manu bērnu vecumā, un, iespējams, arī Jūs reiz būsiet tēvs, tāpēc no sirds iesaku apdomāt un izvērtēt savu turpmāko dzīvi, ar ko esiet un variet kļūt slavens vai arī paraugs sev tuviem cilvēkiem. Kas var būt tas, ar ko Jūsu mamma, ko sakāt mīlam, varētu priecāties un lepoties par savu dēlu, kā arī jaunākiem brāļiem nebūtu jākaunas.”

Avots

Saistītās tēmas: Dailes teātrisEdijs ZalakaKautiņš

youtube icon
Abonēt youtube