Šodien Mežaparka Lielās estrādes teritorijā darbu sāks ziemas atrakciju parks “Rīgas Sniega parks”,  informēja pašvaldības SIA “Rīgas meži” valdes loceklis Edgars Vaikulis.

Šodien “Rīgas Sniega parkā” sāks darboties slidotava un distanču slēpošanas trase, bet rīt tiks atvērtas trīs kameršļūkšanas trases.

Atbilstoši apmeklētāju interesēm un laika apstākļiem “Rīgas Sniega parks” paplašinās pieejamo ziemas izklaižu piedāvājumu, ierīkojot slidošanas un distanču slēpošanas inventāra nomas punktu, kurā apmeklētājiem palīdzēs atrast atbilstošāko ekipējumu. Bet blakus nomas punktam plānots izveidot arī kafejnīca, kurā būs iespēja iegādāties karstus dzērienus un uzkodas.

Apmeklētājiem ar savu inventāru slidotava un distanču slēpošanas trases izmantošana ir bez maksas.

“Rīgas Sniega parks” no otrdienas līdz piektdienai strādā no plkst.15 līdz 21, bet sestdienās un svētdienās no plkst.11 līdz 21, savukārt pirmdienās parks ir slēgts.

“Rīgas Sniega parka” organizatori “Rīgas meži” un SIA “Cīruļkalns – atpūtas bāze” jau iepriekš brīdina, ka Mežaparka alejās tiek ierīkotas distanču slēpošanas trases, brauc bērni ar ragaviņām, kājām pārvietojas ģimenes ar bērniem un senioru vecuma cilvēki, būs atļauta autotransporta iebraukšana, tādēļ visi autovadītāji aicināti ievērot ceļu satiksmes noteikumus un nepārsniegt atļauto maksimālo braukšanas ātrumu 20 kilometri stundā.

 


Foto: sniegaparks

Saistītās tēmas: CīruļkalnsMežaparksRīgas Sniega parks

youtube icon
Abonēt youtube