Vieni no pasaules labākajiem cīkstoņiem – Floids Meivezers un Konors Makgregors pēdējā laikā diez ko labi nesatiek savā starpā. Kritiski pārmetumi vienam pret otru sākuši izskanēt arvien biežāk. Lai to pārstātu darīt, Meivezers ir nolēmis uzņemties iniciatīvu un izaicina Makgregoru uz dueli, kas ir veselas bagātības vērts.

Baumas par abu cīkstoņu dueli parādījās jau pagājušajā gadā, kad visam uguni piedeva Makgregora decembrī iegūtā boksa licence. Tagad, kā izrādās, piecu svaru kategoriju čempions šo procesu vēlās paātrināt, piedāvājot UFC čempionam 15 miljonus ASV dolāru, ja viņš piekritīs cīņai.

Meivezers, kurš atvadījās no sporta ar 49 uzvarām un nevienu zaudējumu, intervijā ar ESPN izteica savu gatavību cīņai: “Mēs esam gatavi viņam dot 15 miljonus, un pēc tam mēs varam runāt par procentu sadalījumu pēc cīņas. Bet, kā vīrietis var runāt par 20–30 miljonu dolāru lielu peļņu, ja viņš nekad par vienu cīņu nav saņēmis 8-9 miljonus?”

Vienīgā lieta, kurā es esmu ieinteresēts, ir cīņa ar Makgregoru,” turpināja Meivezers. “Es esmu uzņēmējs, un tas biznesā sniedz kaut kādu jēgu. Ticu tam, par ko es ar savu padomnieku apspriežu katru dienu – es ticu gudrākai, nevis smagākai strādāšanai.”

Kā uz šo piedāvājumu reaģēs Makgregors? Tas, mūsuprāt, ir tikai laika jautājums.

Saistītās tēmas: AtalgojumsCīņaMakgregorsMeivezers

youtube icon
Abonēt youtube