Holivudas filmu zvaigznes ir skaistas, talantīgas un slavenas visā pasaulē. Filmas ar šo zvaigžņu piedalīšanos skatītājos vienmēr izraisa interesi un nopelna ievērojamus kases ieņēmumus. Daudzas filmas cilvēki skatās ne tik daudz sižeta dēļ, kā galveno varoņu dēļ. Lūk, dažas no tām.

“Volstrītas vilks”

Šajā filmā vienu no lomām atveidoja toreiz maz zināmā aktrise Margota Robija. Sadarbība ar slaveno Leonardo Di Kaprio kļuva par viņas biļeti uz Holivudu. Tagad aktrise atveido dažādus tēlus slavenu režisoru filmās, kuras ar viņas piedalīšanos nu jau nopelna ļoti lielus ienākumus.

“Hercogiene”

Šajā projektā galveno lomu atveido Keira Naitlija. Viņai aiz muguras jau ir daudzas lomas komēdijas, zinātniskās fantastikas un melodrāmas žanrā. Šī ir aktrises pēdējā filma, kurā Naitlija attēlo meiteni vārdā Džordžina, kura apprecējās ar kādu vīru vārdā Dūks. Pēc kāzām meitene ieguva bagātību un augstu lomu sabiedrībā, bet ne mīlestību, par kuru viņa vienmēr bija sapņojusi. Tagad varonei ir jāizvēlas, kas viņas dzīvē ir svarīgākais.

“Deviņi”

Šajā filmā apvienojās Holivudas skaistules – Nikola Kidmena, Penelope Krūza, Keita Hadsone un Mariona Kotijāra. Tas ir mūzikls, kas balstīts uz slaveno Federiko Fellīni filmu. Filma vēsta par kinorežisoru Guido Kontini un viņa attiecībām ar sievietēm – sievu, mīļāko, mūzu, māti un žurnālisti. Skaistas melodijas, lieliskas balsis un ievērību cienīgas filmu zvaigznes.

“Drēbniekmeistare”

Galvenā varone, kuru atveido aktrise Keita Vinsleta, kļuva par veiksmīgu šuvēju un atgriezās savās dzimtajās mājās Austrālijā. Viņa šuj skaistas kleitas, kuras iecienījuši arī viņas kaimiņi. Šajā filmā Keitas raksturs valdzina ikvienu, taču pilsētas iedzīvotāji viņu neieredz un nepiedos viņai par to, ko viņa izdarīja pirms vairākiem gadiem.

“Mātes diena”

Galvenās lomas šajā filmā atveidoja vairākas slavenas Holivuda aktrises – Keita Hadsone, Dženifere Anistone un Džūlija Robertsa. Filma ir par mātes un meitas attiecībām un, protams, mīlestību.

“Monako princese”

Filmas galveno lomu atveidoja aktrise Nikola Kidmena. Aktrise iejutās Monako princeses tēlā, stāstot, cik grūti ir bijis viņas laulības pirmajos mēnešos.

“Melnā feja Malefisenta”

Filma, kas izveidota tādēļ, lai tajā varētu tēlot Andželīna Džolija. Slavenā aktrise attēloja ļauno feju Malefisentu. Stāsts ir par ne tik vienkāršu raganu. Džolija šajā filmā spēlēja kopā ar jauno aktrisi Elliju Faningu, kura drīz vien kļuva par īstu Holivudas dīvu.

Saistītās tēmas: aktrisesFilmasHolivuda

youtube icon
Abonēt youtube