Šodien plkst.19 “kim?” Laikmetīgās mākslas centrā tiks atklāts jaunais 2017.gada izstāžu cikls,  informēja centra preses un komunikācijas koordinatore Elīna Sproģe.

Pirmā izstāde ir Indriķa Ģelža, Adama Cruces un Louisa Gagliardi solo skates, kas apvienotas zem nosaukuma “Taste Like Headaches”. Izstādi interesenti varēs aplūkot trijās no “kim?” izstāžu zālēm.

Pēc Sproģes paustā, izstādē “Taste Like Headaches” Gagliardi darbi pievērsīsies ikdienas atpūtas ainām, atsaucoties gan uz vēsturiski, gan mūsdienās portretēto, Cruces ieinteresēti novēros tādus aspektus kā sadzīves ekonomika, informācijas burbuļi un mākslas vēstures tendences, savukārt Ģelža abstrahētie metāla karkasi reflektēs par prāta neatkarīgu struktūru vai realitāti – kādu ieprogrammētu darbību, kas rezultējās mehāniskā vai ikdienišķā ainā.

Otra izstāde ar nosaukumu “Mūļi” ir izstādes “Moles” teleportācija, kura veidota kā kopdarbs Berlīnes Fotogrāfijas muzejam 2016.gada nogalē sērijā “Seen by” sadarbībā ar Berlīnes Mākslas universitāti un Berlīnes Valsts muzeju Mākslas bibliotēku.

 


Foto: facebook/kim?

Saistītās tēmas: IzstādeKimTaste Like Headaches

youtube icon
Abonēt youtube