Kustība “Ghetto Games” sadarbībā ar mūzikas klubu “First Dacha” izsludina vokālo konkursu “Ghetto Faktors” ar devīzi “Seko savam sapnim!”, informēja kustības pārstāve Laura Dabare.

Pēc viņas paustā, konkursa uzvarētājam būs iespēja ierakstīt savu dziesmu profesionālā skaņu studijā, sadarbojoties ar “Ghetto TV” uzņemt dziesmai videoklipu, kā arī uzstāties “Ghetto Games” lielākajos sezonas pasākumos visā Latvijā.

Savu dalību konkursa žūrijā un regulārās meistarklasēs apstiprinājuši Latvijā plaši zināmi un atzīti mūziķi, kā arī mūzikas industrijas vidē strādājoši speciālisti.

“Ghetto Faktors” mērķis ir dot iedrošinājumu talanta atrašanai un attīstībai, sniegt iespēju konkursantam saskatīt perspektīvu mūziķa karjerai, kā arī iepazīstināt konkursantus ar mūzikas industrijas darboņiem un profesionāļiem. “Ghetto Faktors” ir ne tikai par mūziku, bet arī par vienlīdzību un iespējas došanu ikvienam.

Konkursa atlases notiks 17.februārī Jēkabpilī, 18.februārī Rēzeknē, 19.februārī Daugavpilī, 21.februārī Valmierā, 23.februārī Ventspilī, 24.februārī Liepājā, 25.februārī Saldū un 3.martā Rīgā.

“Ghetto Games” ir lielākā ielu sporta un ielu kultūras kustība Austrumeiropā, kuras mērķis ir attīstīt cilvēkus fiziski un morāli. Šī kustība pulcē ap 12 000 dalībnieku ik gadu un vairāk nekā 200 000 skatītāju savos pasākumos un aktivitātēs. Tā ir platforma savu spēju pilnveidošanai neatkarīgi no izcelsmes, sociālās grupas, tautības, rases un politiskās pārliecības.

Saistītās tēmas: Ghetto FaktorsKonkurssVokāls

youtube icon
Abonēt youtube