“Kā likumīgi nozagt miljonu? Viegli, ja esi Ķekavas domes deputāts,” vēršas pie publikas Gatis Līcis video, kurā atklāj sava novada mahinācijas ar vienu zemes gabalu.

Līcis stāsta par interesantu darījumu, kas tika noslēgts pagājušā gada nogalē – Ķekavas dome jau labu laiku atpakaļ noteiktā zemes teritorijā bija ieplānojusi būvēt parku.

Taču zemes gabals piederēja baznīcai, kas vēlējās to pārdot vai nomāt pašvaldībai, lai realizētu parka celšanu. Taču kaut kas nogāja greizi – valdība nolēma neiegādāties zemi, neskatoties uz to, ka jau sen ir ieplānota parka būvniecība.

Pēkšņi ne no kurienes uzrodas kaut kāds mistisks starpnieks – SIA MARPGROUP, kas piedāvā baznīcai atrisināt jautājumu ātri un bez liekām neērtībām. Ilgi nedomājot par līdz šim nesaņemto atbildi no valdības, baznīca piekrīt darījumam.

Šī pati mistiskā SIA MARPGROUP vēršas pie valdības kā nu jau zemes līdzīpašnieks ar piedāvājumu mainīt to pašu zemes gabalu pret citu – valdības īpašumā esošo zemi “Mežs Nr. 11”, kas atrodas tieši blakus “Maxima” noliktavām. 12 no 13 deputātiem balso “par”…

Un te sākas pats interesantākais!

 

Saistītās tēmas: Gatis LīcisķekavaKorupcija

youtube icon
Abonēt youtube