Foto: Pexels

Ķekavā tiek rīkota labdarības akcija, atbalstot Ķekavas sociālo aprūpes centru, vācot un ziedojot grāmatas un laikrakstus vecajiem ļaudīm. «Grāmata visos laikos ir bijusi vērtība, tāpēc, ja tā ir izlasīta un krāj putekļus plauktā, ir laiks to nodot jaunam tās lasītājam. Kas vienam lieks, citam – lasītprieks!» saka Mrs. Latvija 2022 konkursa fināliste Sigita Šjadiene.

Grāmatas nogādāt var, uzrunājot kādu no dalībniecēm, kā arī individuāli sazinoties ar Ķekavas sociālo aprūpes centru un vienojoties par grāmatu un laikrakstu nogādāšanu.

Sigita piebilst: «Ikvienam, kuram ir iespēja dot otram, tas noteikti ir jādara, jo tikai tādā veidā mēs spējam gan sabiedrību, gan valsti kopumā padarīt labāku.»

Vēl jāuzsver, ka ir jāciena jaunais grāmatas lasītājs, tāpēc pirms ziedošanas ir jāpārliecinās, ka grāmatām nav izplēstu lapaspušu, tās nav sazīmētas, netīras un laikraksti ir labā stāvoklī.

Runājot par to, ka Sigita piedalās Mrs. Latvija 2022 konkursā, viņa norāda, ka skaistumkonkursi nebūt nav tikai par un ap sieviešu ārējo tēlu, bet arī par sieviešu iekšējo pasauli, dzīves redzējumu, sirds plašumu un spēju darīt labas, skaistas, cēlas lietas, rādot labu piemēru līdzcilvēkiem un pozitīvi ietekmējot sabiedrību kopumā.

Ik gadu konkursa Mrs. Latvija finālistes iesaistās labdarības akcijās, popularizē tās un aicina sabiedrību nestāvēt malā un iesaistīties. «Arī šogad mēs, 2022. gada konkursa finālistes, aicinām darīt labus darbus,» uzsver akcijas autore.

Lasiet arī: Aicina balsot par savu skaistumkonkursa Mrs. Latvija simpātiju

Saistītās tēmas: GrāmatasķekavaMrs LatvijaSeniori

youtube icon
Abonēt youtube