Vakardien Latvijas nacionālā hokeja izlase aizvadīja pirmo treniņu galvenā trenera Boba Hārtilja vadībā. Cenšoties apliecināt sevi jaunajam galvenajam trenerim, kādā no treniņa epizodēm ”pārdega” valstsvienības uzbrucējs Juris Upītis un aizsargs Ralfs Freibergs, kuri savā starpā izvicināja dūres.

Izlases treneru štābam pievienojies viens no labākajiem latviešu treneriem Artis Ābols, kurš pašlaik ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Toljati ”Lada” galvenais treneris. Ābols savas karjeras laikā strādājis kopā ar tādiem treneriem kā Jūliusu Šupleru, Peku Rautakalio, kā arī pats bijis Rīgas ”Dinamo” galvenais treneris.

56 gadus vecais Bobs Hārtlijs savulaik strādājis ar tādām Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandām kā Kolorado ”Avalanche”, Atlantas ”Thrashers” un Kalgari ”Flames”. 2001. gadā kopā ar Kolorado ”Avalanche” viņš izcīnīja pasaulē prestižāko hokeja trofeju Stenlija kausu un 2014./2015. gada sezonā, būdams Kalgari ”Flames” galvenais treneris, Hārtlijs ieguva Džeka Adamsa balvu kā NHL sezonas labākais treneris.

Kautiņa epizode, sākot no 1:05 minūtes.

Saistītās tēmas: freibergsHokejsIzlaseKautiņšupītis

youtube icon
Abonēt youtube