Nepatīkama pieredze pierāda, ka ne visām vannas bumbām ir relaksējoša iedarbība. Kāda 10 gadus veca meitene no Velsas vārdā Tia nokļuva slimnīcā īsi pēc tam, kad savai vannai pievienoja smaržīgo bumbu.

Meitenītes māte vietējā veikalā Wilco iegādājās savai meitai vannas bumbu ar pasifloras un arbūza aromātu. Mazā meitene pirmo reizi izbaudīja vannu ar šo smaržīgo bumbu. Pēc 5 dienām Tia ķermeni klāja neparasta skata izsitumi. Mātes bažas par meitenes veselību lika nekavējoties bērnu nogādāt slimnīcā, kur ārsti diagnosticēja bērnam spēcīgu alerģisku reakciju.

Pēc kāda laika meitenes māte lūdza palīdzību citai organizācijai, jo mēneša laikā nebija pamanāmi nekādi uzlabojumi. “Situācija pasliktinās. Viņas āda visu laiku spēcīgi niez. Šāds izskats manāmi pasliktina meitas pašapziņu,” sacīja māte. “Tia vienkārši nevēlas nākt ārā no savas istabas vai runāt par savu alerģisko reakciju.”

Neviens krēms vai īpaša recepte nepalīdzēja mazināt izsitumus. Saskaņā ar mātes teikto, uz iepakojuma nebija nekādu īpašu brīdinājumu par produkta specifiku, izņemot “sargāt no bērniem”.

Saistītās tēmas: AlerģijaSlimnīcavanna

youtube icon
Abonēt youtube