Tepat aiz stūra jau klauvē 8. marts, kas ir Starptautiskā sieviešu diena. Brīdis, kad vīrieši savām sievietēm var pierādīt, cik stipri viņas mīl un galvenais, ka atceras. Vai arī pašas sievietes sevi var iepriecināt ar skaistu dāvanu vai smaržīgu ziedu pušķi. Bet ko darīt, ja svētkos nevari atļauties ekskluzīvas 8. marta dāvanas? Kādam uzņēmumam ir radusies fantastiska biznesa ideja, kas palīdzēs aizmirst par 8. marta galvassāpēm.

Kāds uzņēmums, kas ir bāzēts Krievijā, piedāvā saviem klientiem izīrēt milzīgu puķu pušķi ar 101 rozi kaut uz pāris minūtēm, ja ir vēlme “pazīmēties” saviem sociālo kontu sekotājiem vai draugiem ar kādu dārgu prieku. Vēl pie tam par papildus samaksu ir iespējams izīrēt kādu dārgu kārbiņu no Gucci, Chanel vai citiem dārgiem zīmoliem.

“Vēlies, lai tavs puisis ir greizsirdīgs? Lai draudzenes tevi apskauž? Speciāli jums mēs atvedīsim skaistu pušķi ar 101 rozi. Pēc piegādes jums būs tieši 10 minūtes, lai uzņemtu tik daudz fotogrāfiju, cik jūs vēlaties,” šādi tiek minēts izīrētāju Instagram kontā.

https://www.instagram.com/p/BRQKqtkDNDf/?taken-by=rentroses

Daži sociāli tīklu lietotāji komentē, ka šāds trakums vēl nav dzirdēts, daži atkal saskata dīvainības gaišās puses – iespēja “uzbūstot” savu personīgo dzīvi citu cilvēku acīs, kā arī lieliska biznesa ideja, kur izvērsties un pelnīt labu naudu. Cik daudzi no jums būtu gatavi uz 10 minūtēm izīrēt fantastiskus ziedus, ar kuriem palielīties visiem saviem sekotājiem?

 

Saistītās tēmas: 8.martsIzīrēziedi

youtube icon
Abonēt youtube